ChopardMusk Malaki Eau de Parfum unisex

Chopard Musk Malaki Eau de Parfum unisex
Chopard Musk Malaki Eau de Parfum unisex
Akció
Spóroljon
21 340Ft

Spóroljon 22%
80 ml
16 520Ft

Raktáron | 20 650,00Ft / 100 ml, áfával | Kód: CHP0517
1
Express One Hungary
péntek 2021. 12. 10.
Személyes átvétel
vasárnap 2021. 12. 12.

A Chopard Musk Malaki uniszex Eau de Parfum ugyanolyan lenyűgöző, mint a Chopard órák pontossága és ékszerek szépsége. Néhány cseppje a bőrén gondoskodik róla, hogy bárhol is jelenjen meg, azonnal a lenyűgöző pézsma illatának köszönhető luxus nyomát hagyja maga után.

  • nők és férfiak számára is tökéletes illat
  • a Chopard Malaki illatkollekcióba tartozik
  • Nicolas Beaulieu parfümőr alkotása

Az illat összetétele:
A pézsma tiszta és domináns illata már az első beleszagolás után, azonnal boldogsággal járja át érzékeit. Annak ellenére, hogy a pézsma már önmagában is tökéletes, kis idő után elkezdődik a parfümnek enyhe fűszeres csípősséget adó csipetnyi fekete bors, valamint az azt még tovább gazdagító cédrusfa bársonyos illatjegyeinek a kibontakozása. Amint ezek az összetevők kezdenek lecsendesedni, a bőr illata lép érzékien színre.

Az illat története:
A Chopard Malaki illatkollekcióhoz, melynek tagjaiként már bemutatásra kerültek az illatkompozíciójukban rózsás, oudos, illetve ámbrás Eau de Parfum alkotások, most a Chopard Musk Malaki is csatlakozik. Mint arra a neve is utal, az uralkodó összetevő ebben az esetben a pézsma. Ez egyéb különleges összetevőkkel kombinálva egyedülálló uniszex illatot alkot, és üvegcséje is hű maradt a Malaki kollekció dizájnjához.

A minimalista stílusú üvegcse a pézsma tiszta karakterét hangsúlyozza. Ezüst díszítése a Chopard órák rozsdamentes acélját juttatják eszünkbe.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
pézsma
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
cédrus, fekete bors
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
bőr
Az illat fajtája
orientális, fás

A Chopard a világ egyik legismertebb óra- és ékszergyártója. A márka története 1860-ban, a svájci Sonvilier falucskában kezdődött, ahol Louis-Ulysse Chopard, a tehetséges mesterember nyitott egy kis boltot. Termékei hamarosan nagy hírnévre tettek szert, még távoli, idegen országokban is, például Oroszországban, Skandináviában.
103 évvel később, a német Karl Scheufele megvásárolta a Chopardot. Vezetése alatt a cég rohamos fejlődésnek indult, és a közelmúltban belépett a kozmetikai piacra is. A Chopard természetesen itt is tartja magát filozófiájához, amely az alábbi hat értéken alapul: függetlenség, minőség és tökéletesség, kreativitás, örökség, tisztelet és bátorság.
Parfümjeinek megalkotásában a Chopard számos igazi szakértővel működik együtt - mint Olivier Polge, Bruno Jovanovic, Louise Turner, Michel Girard, Michel Almairac és mások. Már az első női illat, a Casmir is hatalmas sikert aratott. Trópusi és szubtrópusi gyümölcsökből (kókusz, mangó, bergamott, narancs...) merítő fej illatának, és virágos (gólyaorr, gyöngyvirág, jázmin) szívének köszönhetően, rendkívül édes és érzéki.
Szintén külön említést érdemel az a tény, hogy számos Chopard parfüm (például a Happy Spirit) az azonos nevű ékszer vagy óra kollekciót egészíti ki. Ez gyakran a csiszolt drágakő formájú üvegcséik megjelenésében is tükröződik.
Végül említsük meg azt is, hogy a Chopard nagy hangsúlyt fektet a környezetvédelemre. Ezenkívül az orvostudomány, az ökológia, de a művészet és a kultúra területén is számos jótékonysági tevékenységben vesz részt.
A Chopard márka bizonyára vonzó mindazok számára, akik szívesen próbálkoznak kevésbé ismert, de jó minőségű termékekkel, közvetve szívesen hozzájárulnak a jó ügyekhez, és szeretnék meglepni környezetüket egy eredeti és szokatlan illattal.