Chloé Roses de Chloé Eau de Toilette hölgyeknek

13×
Chloé Roses de Chloé Eau de Toilette hölgyeknek
Chloé Roses de Chloé Eau de Toilette hölgyeknek
Spóroljon
30 900Ft

Spóroljon 36%
75 ml
19 510Ft

26 013,33Ft / 100 ml, áfával
Kód: CHL0225 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
csütörtök 2021. 06. 17.
Személyes átvétel
csütörtök 2021. 06. 17.

Leírás Chloé Roses de Chloé
Összetétel

A rózsacsokrok, a romantika és a csábító nőiesség soha nem megy ki a divatból. Ahogyan a Chloé Roses de Chloé női Eau de Toilette sem, amelynek üvegcséje több száz damaszkuszi rózsa szirmát rejti. Az egyedülálló illatkompozíció tökéletesen kiemeli az ön nőies báját. 

  • friss, virágos illat
  • elbűvölően elegáns nőknek
  • ideális illat nappali viseletre

Az illat összetétele:
A fejillatban a bergamott, a citrom és az édeskés licsi friss jegyei árasztják el önt. Hamarosan a gyengéd, virágos szívillat is megmutatkozik, amelyet magnólia, cédrusfa és zamatos gyümölcsök akkordjaival körülvett damaszkuszi rózsa alkot. Az alapillat a pézsma, az ámbra és fás jegyek elegye, amely órák elteltével is érezhető a bőrön.

Az illat története:
Az illatot 2013-ban mutatták be. Az illat exkluzív üvegcséje a Chloé francia ruhamárka ízig-vérig elegáns stílusát tükrözi – az üveg enyhén pliszírozott, az üveg nyakát pedig romantikusan rózsaszínű, kézzel megkötött masni díszíti.  

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
bergamott, licsi, tárkony, citrom
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
feketeribizli, őszibarack, magnólia, cédrus, damaszkuszi rózsa, alma
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
borostyán, fehér pézsma, fás tónusok
Az illat fajtája
virágos

Chloé a márkáról

Szabadság, könnyedség és nőiesség - ezek azok az alaptulajdonságok, melyek előtt a Chloé parfümök már a kezdetektől fogva tisztelettel adóznak. A Chloé márka története 1952-ben indult Párizsban, Gabrielle Aghion és Jacques Lenoir ugyanis ekkor mutatta be a piacnak saját divatkollekcióját. Azok közé az úttörők közé tartoztak, akik a szigorú "haute couture" követelményeit emberi léptékűvé tették és a kényelmesebb, egyúttal ésszerűbb "ready-to-wear" vonalat kínálták ügyfeleiknek.

A divatház 1975-ben jelenttette meg a minden nő romantikus lelkét idéző első illatát. A Chloé azon kevés márkák egyike, amelyek egyedül és kizárólag a női parfümökre összpontosítanak. A Chloé világát egyszerűen az öntudatos, gondtalan, romantikus és álmodozó nők uralják.

A Chloé Chloé Eau de Parfum kompromisszumok nélkül tiszteli a nőiességet, a kifinomultságot és a csábító erőt, így kiadásával a márka örökre és kitörölhetetlenül beírta magát a parfümvilág történelmébe. A karakteres virágos-fás Chloé parfümök legendássá váltak, a nők a világ minden táján esküsznek rá.

Értékelés Chloé Roses de Chloé13