Chloé Nomade Absolu de Parfum Eau de Parfum hölgyeknek

8×
Chloé Nomade Absolu de Parfum Eau de Parfum hölgyeknek
Chloé Nomade Absolu de Parfum Eau de Parfum hölgyeknek
Spóroljon
38 820Ft

Spóroljon 44%
75 ml
21 640Ft

28 853Ft / 100 ml, áfával
Kód: CHL03664 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
már holnap csütörtök 2021. 01. 28.
Személyes átvétel
már holnap csütörtök 2021. 01. 28.

Chloé Nomade Absolu de Parfum parfüm leírása
Összetétel

Kényeztesse zabolátlan lelkét az új kalandok felé vezető úton! Bármerre is induljon a világban, a Chloé Nomade Absolu de Parfum Eau de Parfum nőknek finom illatával segít kifejezni nőies erejét és függetlenségét. Intenzívebben, mint bármikor korábban.

  • a rendkívül sikeres Chloé Nomade Eau de Parfum intenzívebb formája
  • az illatot Quentin Bisch alkotta
  • 2020-ban bemutatott, fás chypre illat

Az illat összetétele
Az érzékiség ragyogó és melengető áramlatáról egy ritka növény, a davana gondoskodik. Kevéssel a bársonyos fejillat után a zamatos mirabolán édes illata bontakozik ki. A hosszú lecsengést a tölgyfamoha jegyei jellemzik, amely gazdaggá és kellemesen földessé teszi a kompozíciót.

Az illat története
A Nomade Eau de Parfum és Eau de Toilette párosát a Chloé Nomade Absolu de Parfum teszi teljessé, amely a Nomade lány ismeretlen, intenzív arcát mutatja be – akit a kampányban Ariane Labed francia színésznő testesített meg. A szélfútta haj és a határozott járás a szabadság érzését jelképezi, ami tökéletes összhangot alkot az illat karakterével.

Az üvegcse elegáns formája nem csak az első pillantásra emlékeztet egy kedvelt táskára a Chloé kollekciójából. Az elmaradhatatlan díszítés ezúttal sötétebb, dióbarna árnyalatú, az újdonságot jelentő arany szegecsek pedig férfias színezetet adnak a parfümnek.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
davana
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
mirabolán
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
tölgymoha
Az illat fajtája
chypre, fás

Chloé Nomade Absolu de Parfum vonatkozásában írtuk
Cikkek

Chloé a márkáról

Szabadság, könnyedség és nőiesség - ezek azok az alaptulajdonságok, melyek előtt a Chloé parfümök már a kezdetektől fogva tisztelettel adóznak. A Chloé márka története 1952-ben indult Párizsban, Gabrielle Aghion és Jacques Lenoir ugyanis ekkor mutatta be a piacnak saját divatkollekcióját. Azok közé az úttörők közé tartoztak, akik a szigorú "haute couture" követelményeit emberi léptékűvé tették és a kényelmesebb, egyúttal ésszerűbb "ready-to-wear" vonalat kínálták ügyfeleiknek.

A divatház 1975-ben jelenttette meg a minden nő romantikus lelkét idéző első illatát. A Chloé azon kevés márkák egyike, amelyek egyedül és kizárólag a női parfümökre összpontosítanak. A Chloé világát egyszerűen az öntudatos, gondtalan, romantikus és álmodozó nők uralják.

A Chloé Chloé Eau de Parfum kompromisszumok nélkül tiszteli a nőiességet, a kifinomultságot és a csábító erőt, így kiadásával a márka örökre és kitörölhetetlenül beírta magát a parfümvilág történelmébe. A karakteres virágos-fás Chloé parfümök legendássá váltak, a nők a világ minden táján esküsznek rá.

Értékelés Chloé Nomade Absolu de Parfum8