Skip to main content

ChloéNaturelle Eau de Parfum hölgyeknek

Chloé Naturelle Eau de Parfum hölgyeknek
Chloé Naturelle Eau de Parfum hölgyeknek
Akció
Spóroljon
34 170Ft

Spóroljon 33%
50 ml
22 860Ft

Raktáron | 45 720,00Ft / 100 ml, áfával | Kód: CHL03758
1
Express One Hungary
kedd 2022. 02. 01.
Személyes átvétel
kedd 2022. 02. 01.

Az egyedülálló összetételű Chloé Naturelle női Eau de Parfum teljesen természetes, ugyanakkor fényűző is. Ez a rendkívül nőies, modern és elegáns illat meggyőzi Önt arról, hogy a tökéletes érzéki élményhez semmi olyanra nincs szükség, amit a természet maga ne kínálna fel.

  • friss, virágos illat fás illatjegyekkel
  • az illat központi eleme az etikus forrásokból származó kézzel szedett rózsa
  • 100%-ban természetes eredetű, szűrő és mesterséges színezékektől mentes, vegán parfüm

Az illat összetétele
Ebből az Eau de Parfum illatból már az első illatozásától kezdve a természet ereje és ösztönössége sugárzik. Nyitányában olyan olasz beszállítótól beszerzett üde cédrát érződik, mely az UEBT tagja. Pár pillanattal később kibontakozik a bulgáriai felelős gazdálkodásból származó rózsa esszenciája. Mindezt pedig marokkói neroli festi alá. A virginiai cédrus illatjegyei az illat lecsengése közben bontakoznak ki a legerőteljesebben.

Az illat története
A Chloé Naturelle parfüm egyedülálló összetétele Michel Almairac parfümőrnek köszönhető, aki egy egész évet szentelt a kutatásra és a parfüm megalkotására, mégpedig azért, hogy biztos legyen abban, hogy kizárólag a legjobban megválogatott összetevőket alkalmazza.

Minden egyes összetevő fenntartható forrásból származik, és etikus módon került beszerzésre. Természetes módon keletkező alkohollal és vízzel társítva így egy rendkívül tiszta illat születhetett. Üvegcséjének 25%-át újrahasznosított anyag alkotja, a kézzel kötött masnija pedig 100%-ban újrahasznosított poliészter.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
feketeribizli, cedrátcitrom
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
rózsa, keserűnarancs
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
cédrus, mimóza
Az illat fajtája
virágos, fás

Szabadság, könnyedség és nőiesség - ezek azok az alaptulajdonságok, melyek előtt a Chloé parfümök már a kezdetektől fogva tisztelettel adóznak. A Chloé márka története 1952-ben indult Párizsban, Gabrielle Aghion és Jacques Lenoir ugyanis ekkor mutatta be a piacnak saját divatkollekcióját. Azok közé az úttörők közé tartoztak, akik a szigorú "haute couture" követelményeit emberi léptékűvé tették és a kényelmesebb, egyúttal ésszerűbb "ready-to-wear" vonalat kínálták ügyfeleiknek.

A divatház 1975-ben jelenttette meg a minden nő romantikus lelkét idéző első illatát. A Chloé azon kevés márkák egyike, amelyek egyedül és kizárólag a női parfümökre összpontosítanak. A Chloé világát egyszerűen az öntudatos, gondtalan, romantikus és álmodozó nők uralják.

A Chloé Chloé Eau de Parfum kompromisszumok nélkül tiszteli a nőiességet, a kifinomultságot és a csábító erőt, így kiadásával a márka örökre és kitörölhetetlenül beírta magát a parfümvilág történelmébe. A karakteres virágos-fás Chloé parfümök legendássá váltak, a nők a világ minden táján esküsznek rá.