ChloéNaturelle Eau de Parfum hölgyeknek

Chloé Naturelle Eau de Parfum hölgyeknek
Chloé Naturelle Eau de Parfum hölgyeknek
Új
Akció
Ingyenes kiszállítás
Spóroljon
51 960Ft

Spóroljon 13%
100 ml
44 990Ft

Raktáron | 44 990,00Ft / 100 ml, áfával | Kód: CHL03757
1
Ajándék az Ön számára
Egy nagy és egy kis neszesszer közül választhat ajándékként a kosarában, ha 19 000 Ft felett vásárol a Chloé márkától. Ráadásul a teljes rendelését ingyenesen szállítjuk ki.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Express One Hungary
péntek 2021. 12. 10.
Személyes átvétel
vasárnap 2021. 12. 12.

Az egyedülálló összetételű Chloé Naturelle női Eau de Parfum teljesen természetes, ugyanakkor fényűző is. Ez a rendkívül nőies, modern és elegáns illat meggyőzi Önt arról, hogy a tökéletes érzéki élményhez semmi olyanra nincs szükség, amit a természet maga ne kínálna fel.

  • friss, virágos illat fás illatjegyekkel
  • az illat központi eleme az etikus forrásokból származó kézzel szedett rózsa
  • 100%-ban természetes eredetű, szűrő és mesterséges színezékektől mentes, vegán parfüm

Az illat összetétele
Ebből az Eau de Parfum illatból már az első illatozásától kezdve a természet ereje és ösztönössége sugárzik. Nyitányában olyan olasz beszállítótól beszerzett üde cédrát érződik, mely az UEBT tagja. Pár pillanattal később kibontakozik a bulgáriai felelős gazdálkodásból származó rózsa esszenciája. Mindezt pedig marokkói neroli festi alá. A virginiai cédrus illatjegyei az illat lecsengése közben bontakoznak ki a legerőteljesebben.

Az illat története
A Chloé Naturelle parfüm egyedülálló összetétele Michel Almairac parfümőrnek köszönhető, aki egy egész évet szentelt a kutatásra és a parfüm megalkotására, mégpedig azért, hogy biztos legyen abban, hogy kizárólag a legjobban megválogatott összetevőket alkalmazza.

Minden egyes összetevő fenntartható forrásból származik, és etikus módon került beszerzésre. Természetes módon keletkező alkohollal és vízzel társítva így egy rendkívül tiszta illat születhetett. Üvegcséjének 25%-át újrahasznosított anyag alkotja, a kézzel kötött masnija pedig 100%-ban újrahasznosított poliészter.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
feketeribizli, cedrátcitrom
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
keserűnarancs, rózsa
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
cédrus, mimóza
Az illat fajtája
virágos, fás

Szabadság, könnyedség és nőiesség - ezek azok az alaptulajdonságok, melyek előtt a Chloé parfümök már a kezdetektől fogva tisztelettel adóznak. A Chloé márka története 1952-ben indult Párizsban, Gabrielle Aghion és Jacques Lenoir ugyanis ekkor mutatta be a piacnak saját divatkollekcióját. Azok közé az úttörők közé tartoztak, akik a szigorú "haute couture" követelményeit emberi léptékűvé tették és a kényelmesebb, egyúttal ésszerűbb "ready-to-wear" vonalat kínálták ügyfeleiknek.

A divatház 1975-ben jelenttette meg a minden nő romantikus lelkét idéző első illatát. A Chloé azon kevés márkák egyike, amelyek egyedül és kizárólag a női parfümökre összpontosítanak. A Chloé világát egyszerűen az öntudatos, gondtalan, romantikus és álmodozó nők uralják.

A Chloé Chloé Eau de Parfum kompromisszumok nélkül tiszteli a nőiességet, a kifinomultságot és a csábító erőt, így kiadásával a márka örökre és kitörölhetetlenül beírta magát a parfümvilág történelmébe. A karakteres virágos-fás Chloé parfümök legendássá váltak, a nők a világ minden táján esküsznek rá.