Chloé Love

eau de parfum nőknek 50 ml

Chloé Love eau de parfum nőknek 50 ml
50 ml

Kód: CHL0035 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

Áru elérhetőségének nyomon követése

Chloé Love
50 ml

Áru elérhetőségének nyomon követése

Chloé Love parfüm leírása

A Chloé Love Eau de Parfum a nők legbensőségesebb érzései által inspirált romantikus és finom illat. Az ösztönös nőiesség és a páratlan szépség ünnepét nyilvánítja ki. A Love kifinomult illata mesterien tervezett összetevőket rejt magában.

A fejben narancsvirág keveredik a rózsaszín bors finom leheletével, mely érdekes töltést ad az illatnak. Az elegáns szívillatot írisz és kunkor ragyogja be. Emellett egyedülálló módon szűrődnek át benne a jácint, orgona és lila akác jegyei. Az elegáns alapillatban együtt terjeng a pézsma a púderes jegyekkel és a rizsporral. Chloé különleges női Eau de Parfum illata társasági eseményeken való viselésre is remekül illik.

Chloé elbűvölő Love illata kifejezni az érzéseit, és segít megnyílnia a szerelemnek! Az illat 2010-ben került forgalomba.  

Összetétel

Fej
narancsfa virága, rózsabors
Szív
heliotrop, jácint, lilaakác, nőszirom, orgona
Alap
pézsma, púderes tónusok, rizs
Az illat fajtája
fás, virágos

Chloé a márkáról

Szabadság, könnyedség és nőiesség - ezek azok az alaptulajdonságok, melyek előtt a Chloé parfümök már a kezdetektől fogva tisztelettel adóznak. A Chloé márka története 1952-ben indult Párizsban, Gabrielle Aghion és Jacques Lenoir ugyanis ekkor mutatta be a piacnak saját divatkollekcióját. Azok közé az úttörők közé tartoztak, akik a szigorú "haute couture" követelményeit emberi léptékűvé tették és a kényelmesebb, egyúttal ésszerűbb "ready-to-wear" vonalat kínálták ügyfeleiknek.

A divatház 1975-ben jelenttette meg a minden nő romantikus lelkét idéző első illatát. A Chloé azon kevés márkák egyike, amelyek egyedül és kizárólag a női parfümökre összpontosítanak. A Chloé világát egyszerűen az öntudatos, gondtalan, romantikus és álmodozó nők uralják.

A Chloé Chloé Eau de Parfum kompromisszumok nélkül tiszteli a nőiességet, a kifinomultságot és a csábító erőt, így kiadásával a márka örökre és kitörölhetetlenül beírta magát a parfümvilág történelmébe. A karakteres virágos-fás Chloé parfümök legendássá váltak, a nők a világ minden táján esküsznek rá.

Értékelés Chloé Love

Új értékelés hozzáadása

Ezt a terméket eddig senki nem értékelte, legyen Ön az első!