Chloé L’Eaueau de toilette hölgyeknek

Chloé L’Eau eau de toilette hölgyeknek
Chloé L’Eau eau de toilette hölgyeknek
Ingyenes kiszállítás
Új
100 ml
32900Ft

Kód: CHL03634 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
szerda 2019. 11. 20.
Személyes átvétel
szerda 2019. 11. 20.
  • parfüm leírása
  • a márkáról
  • Értékelés

Chloé L’Eau parfüm leírása
Összetétel

Engedje érvényesülni az önben lakozó gondtalan kislányt. A Chloé L‘Eau eau de toilette ugyanolyan fesztelen és magabiztos, mint az a nő, akinek készült. Fokozza a természettől kapott lényegi kislányossággal erősen társuló szabadelvűségét.

  • virágos illat
  • szabadelvű és magabiztos nőnek
  • ideális nappali viselet

Az illat összetétele
Készüljön fel a zamatos nyitányra, melyről a grépfrút és a licsi virágának harmonikus együttműködése gondoskodik. Az eau de toilette szívillata a mámorító magnólia és a damaszkuszi rózsa erősen nőies megnyilvánulásával bontakozik ki. Végül pedig bársonyosan simogatóan, ámbrával és pézsmával kéz a kézben megjelenik a cédrusfa.

Az illat története
A finom női szépség magasztalása folytatódik. A jelentős Chloé parfümök sorozatát, melyeket az egész világon imádnak a nők, egy olyan eau de toilette teszi még teljesebbé, melyben a rózsa és a magnólia dominál. Az illat a szabadelvű nő és a természet egységét hivatott kifejezni.

A Chloé L‘Eau esetében is a nőiesség áll az előtérben, és ezt a rózsaszín üvegcse és doboz is kifejezésre juttatja. Kapcsolata az előző Chloé változattal teljesen egyértelmű. A rózsaszín masni és a jellegzetes „pliszírozott“ üvegű üvegcse is ezt hangsúlyozza. A parfüm luxus színezetét a kerek formájú, elegáns kupak még tovább fokozza.

Összetétel

Fej
licsi virága, grapefruit
Szív
magnólia, damaszkuszi rózsa
Alap
borostyán, cédrusfa, pézsma
Az illat fajtája
virágos

Chloé a márkáról

Szabadság, könnyedség és nőiesség - ezek azok az alaptulajdonságok, melyek előtt a Chloé parfümök már a kezdetektől fogva tisztelettel adóznak. A Chloé márka története 1952-ben indult Párizsban, Gabrielle Aghion és Jacques Lenoir ugyanis ekkor mutatta be a piacnak saját divatkollekcióját. Azok közé az úttörők közé tartoztak, akik a szigorú "haute couture" követelményeit emberi léptékűvé tették és a kényelmesebb, egyúttal ésszerűbb "ready-to-wear" vonalat kínálták ügyfeleiknek.

A divatház 1975-ben jelenttette meg a minden nő romantikus lelkét idéző első illatát. A Chloé azon kevés márkák egyike, amelyek egyedül és kizárólag a női parfümökre összpontosítanak. A Chloé világát egyszerűen az öntudatos, gondtalan, romantikus és álmodozó nők uralják.

A Chloé Chloé Eau de Parfum kompromisszumok nélkül tiszteli a nőiességet, a kifinomultságot és a csábító erőt, így kiadásával a márka örökre és kitörölhetetlenül beírta magát a parfümvilág történelmébe. A karakteres virágos-fás Chloé parfümök legendássá váltak, a nők a világ minden táján esküsznek rá.

Értékelés Chloé L’Eau