Chloé L’EauEau de Toilette hölgyeknek

3×
Chloé L’Eau Eau de Toilette hölgyeknek
Chloé L’Eau Eau de Toilette hölgyeknek
Ingyenes kiszállítás
Spóroljon
32 900Ft

Spóroljon 39%
100 ml
20 190Ft

Kód: CHL03634 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
csütörtök 2020. 10. 29.
Személyes átvétel
csütörtök 2020. 10. 29.

Chloé L’Eau parfüm leírása
Összetétel

Engedje érvényesülni az önben lakozó gondtalan kislányt. A Chloé L‘Eau eau de toilette ugyanolyan fesztelen és magabiztos, mint az a nő, akinek készült. Fokozza a természettől kapott lényegi kislányossággal erősen társuló szabadelvűségét.

  • virágos illat
  • szabadelvű és magabiztos nőnek
  • ideális nappali viselet

Az illat összetétele
Készüljön fel a zamatos nyitányra, melyről a grépfrút és a licsi virágának harmonikus együttműködése gondoskodik. Az eau de toilette szívillata a mámorító magnólia és a damaszkuszi rózsa erősen nőies megnyilvánulásával bontakozik ki. Végül pedig bársonyosan simogatóan, ámbrával és pézsmával kéz a kézben megjelenik a cédrusfa.

Az illat története
A finom női szépség magasztalása folytatódik. A jelentős Chloé parfümök sorozatát, melyeket az egész világon imádnak a nők, egy olyan eau de toilette teszi még teljesebbé, melyben a rózsa és a magnólia dominál. Az illat a szabadelvű nő és a természet egységét hivatott kifejezni.

A Chloé L‘Eau esetében is a nőiesség áll az előtérben, és ezt a rózsaszín üvegcse és doboz is kifejezésre juttatja. Kapcsolata az előző Chloé változattal teljesen egyértelmű. A rózsaszín masni és a jellegzetes „pliszírozott“ üvegű üvegcse is ezt hangsúlyozza. A parfüm luxus színezetét a kerek formájú, elegáns kupak még tovább fokozza.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
licsi virága, grapefruit
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
magnólia, damaszkuszi rózsa
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
borostyán, cédrusfa, pézsma
Az illat fajtája
virágos

Chloé L’Eau vonatkozásában írtuk
Cikkek

Chloé a márkáról

Szabadság, könnyedség és nőiesség - ezek azok az alaptulajdonságok, melyek előtt a Chloé parfümök már a kezdetektől fogva tisztelettel adóznak. A Chloé márka története 1952-ben indult Párizsban, Gabrielle Aghion és Jacques Lenoir ugyanis ekkor mutatta be a piacnak saját divatkollekcióját. Azok közé az úttörők közé tartoztak, akik a szigorú "haute couture" követelményeit emberi léptékűvé tették és a kényelmesebb, egyúttal ésszerűbb "ready-to-wear" vonalat kínálták ügyfeleiknek.

A divatház 1975-ben jelenttette meg a minden nő romantikus lelkét idéző első illatát. A Chloé azon kevés márkák egyike, amelyek egyedül és kizárólag a női parfümökre összpontosítanak. A Chloé világát egyszerűen az öntudatos, gondtalan, romantikus és álmodozó nők uralják.

A Chloé Chloé Eau de Parfum kompromisszumok nélkül tiszteli a nőiességet, a kifinomultságot és a csábító erőt, így kiadásával a márka örökre és kitörölhetetlenül beírta magát a parfümvilág történelmébe. A karakteres virágos-fás Chloé parfümök legendássá váltak, a nők a világ minden táján esküsznek rá.

Értékelés Chloé L’Eau3