Chloé Chloé Eau de Toiletteeau de toilette hölgyeknek

4×
Chloé Chloé Eau de Toilette eau de toilette hölgyeknek
Chloé Chloé Eau de Toilette eau de toilette hölgyeknek
Spóroljon
30 900Ft

Spóroljon 61%
75 ml
12 140Ft

Kód: CHL0994 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
kedd 2020. 06. 09.
Személyes átvétel
hétfő 2020. 06. 08.

Chloé Chloé Eau de Toilette parfüm leírása
Összetétel

Képzeljen el egy nagy csokrot a legtörékenyebb rózsákból, amelyet szerelemből ajándékoztak önnek! Pontosan ilyen az illata a Chloé Eau de Toilette-nek, amelyet mintha csak az elegáns és romantikus nők számára teremtettek volna. Finom illatkompozíciója a hétköznapokat is különlegessé teszi, hiszen romantikából és rózsából soha nem elég! 

  • könnyed, virágos-púderes illat
  • elegáns és romantikus nőknek
  • elsősorban nappali viseletre

Az illat összetétele:
Az alapillatban a varázslatos magnólia és a bergamott és a citrom citrusos jegyei bódítják el. Utánuk a rózsa és a gardénia virágos jegyei jutnak szerephez. A lenyűgöző alapillatban a bársonyos gyapotvirág és az érzéki pézsma uralkodik. 

Az illat története:
A Chloé Eau de Toilette 2015-ben került kereskedelmi forgalomba, és az ikonikus, 2009-es Chloé Eau de Parfum könnyedebb, légiesebb változata. Az illat exkluzív üvegcséje a Chloé francia ruhamárka ízig-vérig elegáns stílusát tükrözi – az üveg enyhén pliszírozott, nyakát pedig pasztellszínű, kézzel megkötött masni díszíti. 

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
magnólia, bergamott, citrom
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
rózsa, gardénia
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
pamut virága, pézsma
Az illat fajtája
virágos

Chloé a márkáról

Szabadság, könnyedség és nőiesség - ezek azok az alaptulajdonságok, melyek előtt a Chloé parfümök már a kezdetektől fogva tisztelettel adóznak. A Chloé márka története 1952-ben indult Párizsban, Gabrielle Aghion és Jacques Lenoir ugyanis ekkor mutatta be a piacnak saját divatkollekcióját. Azok közé az úttörők közé tartoztak, akik a szigorú "haute couture" követelményeit emberi léptékűvé tették és a kényelmesebb, egyúttal ésszerűbb "ready-to-wear" vonalat kínálták ügyfeleiknek.

A divatház 1975-ben jelenttette meg a minden nő romantikus lelkét idéző első illatát. A Chloé azon kevés márkák egyike, amelyek egyedül és kizárólag a női parfümökre összpontosítanak. A Chloé világát egyszerűen az öntudatos, gondtalan, romantikus és álmodozó nők uralják.

A Chloé Chloé Eau de Parfum kompromisszumok nélkül tiszteli a nőiességet, a kifinomultságot és a csábító erőt, így kiadásával a márka örökre és kitörölhetetlenül beírta magát a parfümvilág történelmébe. A karakteres virágos-fás Chloé parfümök legendássá váltak, a nők a világ minden táján esküsznek rá.

Értékelés Chloé Chloé Eau de Toilette