ChloéChloé ajándékszett V. hölgyeknek

1×
Chloé Chloé ajándékszett V. hölgyeknek
Chloé Chloé ajándékszett V. hölgyeknek
ajándékszett V. hölgyeknek

Ez a termék jelenleg nem elérhető | Kód: CHL1915
Ajándék az Ön számára
Egy nagy és egy kis neszesszer közül választhat ajándékként a kosarában, ha 19 000 Ft felett vásárol a Chloé márkától. Ráadásul a teljes rendelését ingyenesen szállítjuk ki.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára

A szett tartalma:

  • Eau de Parfum 75 ml
  • testápoló tej 100 ml
  • Eau de Parfum 5 ml

Összetétel

Az illat fajtája
virágos
Ajándék szett típusa
ajándékszett

Szabadság, könnyedség és nőiesség - ezek azok az alaptulajdonságok, melyek előtt a Chloé parfümök már a kezdetektől fogva tisztelettel adóznak. A Chloé márka története 1952-ben indult Párizsban, Gabrielle Aghion és Jacques Lenoir ugyanis ekkor mutatta be a piacnak saját divatkollekcióját. Azok közé az úttörők közé tartoztak, akik a szigorú "haute couture" követelményeit emberi léptékűvé tették és a kényelmesebb, egyúttal ésszerűbb "ready-to-wear" vonalat kínálták ügyfeleiknek.

A divatház 1975-ben jelenttette meg a minden nő romantikus lelkét idéző első illatát. A Chloé azon kevés márkák egyike, amelyek egyedül és kizárólag a női parfümökre összpontosítanak. A Chloé világát egyszerűen az öntudatos, gondtalan, romantikus és álmodozó nők uralják.

A Chloé Chloé Eau de Parfum kompromisszumok nélkül tiszteli a nőiességet, a kifinomultságot és a csábító erőt, így kiadásával a márka örökre és kitörölhetetlenül beírta magát a parfümvilág történelmébe. A karakteres virágos-fás Chloé parfümök legendássá váltak, a nők a világ minden táján esküsznek rá.