Chanel Rouge Allure Velvet bársonyos rúzs matt hatással

1×
Chanel Rouge Allure Velvet bársonyos rúzs matt hatással
Chanel Rouge Allure Velvet bársonyos rúzs matt hatással

Leírás Chanel Rouge Allure Velvet
Tulajdonságok

Még hogy a matt rúzs lehet kényelmes is? A Chanel Rouge Allure Velvet bársonyos matt hatású rúzs erősen pigmentált, és az ajkakon észrevétlen, kellemes érzést hagy. Matt és mégis világosító luxus hatású, kitűnően kiemeli a nappali és az esti sminket is.

Tulajdonságai:

  • matt ajkak kiszáradás nélkül
  • bársonyos hatású
  • intenzíven pigmentált
  • kellemes állagú
  • kényelmesen felvihető

Összetétele:

  • ultrafinom pigmentek – magas koncentrációban az intenzív színű eredményért
  • púderes mikrogolyócskák és gyöngyszemcsék – a matt, de mégis világosító, bársonyos megjelenésért
  • szilikonos mikrogolyócskák és derivált jojobaolaj – kisimítják az ajkak felületét

Használata:
Vigye fel a rúzst közvetlenül az ajkakra, vagy először rajzolja meg a kontúrokat ugyanolyan színű kontúrceruzával, majd vigye fel a rúzst az ajkaira ecset segítségével.

Tulajdonságok

Árnyalat
bordó
Hatás
matt

Chanel a márkáról

Gabrielle Bonheur Chanel, a Chanel márka divat-királynőnek nevezett alapítója,1883-ban, Saumurban, egy nyugat-francia kisvárosban született. A divat világát azonban Párizsban hódította meg, mégpedig progresszív, nadrágszáras és szoknyás kosztümtervével.

Coco Chanel bárénekesnőként kezdte, s itt szerezte becenevét is. Már 1912-ben megnyitotta első divatszalonját, és hamarosan elismert divattervező lett. A 20. század közepén ő határozta meg a haute couture trendeket, és olyan személyiségek viseltek Chanel márkát, mint Jacqueline Kennedy vagy Grace Kelly.

G. B. Chanel hamarosan kiterjesztette érdeklődését a kozmetika és a parfüm világára is, és legelső parfümje már 1921-ben meg is jent a piacon. A legendás Chanel N ° 5 parfümről volt szó, amely mindmáig az egyik leghíresebb és legeladottabb illat a világon. Ma már viszont nyugodtan nevezhetjük ugyancsak kultikusnak a Chanel Chance, a Chanel Coco Mademoiselle, a Chanel Allure Homme Sport vagy a Chanel Gabrielle illatot is.

Értékelés Chanel Rouge Allure Velvet1