ChanelRouge Allure Laque hosszantartó folyékony rúzs vízálló

Chanel Rouge Allure Laque hosszantartó folyékony rúzs vízálló
Chanel Rouge Allure Laque hosszantartó folyékony rúzs vízálló
árnyalat 73 - Invincible 5,5 ml
16 420Ft

298 545,45Ft / 100 ml, áfával
Kód: CHA10166 | 1 db a raktáron
1
Express One (Transoflex)
már holnap kedd 2021. 09. 28.
Személyes átvétel
már holnap kedd 2021. 09. 28.

Leírás Chanel Rouge Allure Laque
Tulajdonságok

A kiváló minőségű Chanel Rouge Allure Laque ajakrúzs gyönyörűen hangsúlyozza az ajkait és tökéletesen kiemeli a nappali és esti sminket.

Tulajdonságok:

  • szatén hatás
  • folyékony textúra
  • hidratálja és ápolja az ajkakat
  • sokáig megmarad

Használata:
Vigye fel az ajkakra a színes réteget az applikátor segítségével.

Tulajdonságok

Árnyalat
piros

Chanel a márkáról

Gabrielle Bonheur Chanel, a Chanel márka divat-királynőnek nevezett alapítója,1883-ban, Saumurban, egy nyugat-francia kisvárosban született. A divat világát azonban Párizsban hódította meg, mégpedig progresszív, nadrágszáras és szoknyás kosztümtervével.

Coco Chanel bárénekesnőként kezdte, s itt szerezte becenevét is. Már 1912-ben megnyitotta első divatszalonját, és hamarosan elismert divattervező lett. A 20. század közepén ő határozta meg a haute couture trendeket, és olyan személyiségek viseltek Chanel márkát, mint Jacqueline Kennedy vagy Grace Kelly.

G. B. Chanel hamarosan kiterjesztette érdeklődését a kozmetika és a parfüm világára is, és legelső parfümje már 1921-ben meg is jent a piacon. A legendás Chanel N ° 5 parfümről volt szó, amely mindmáig az egyik leghíresebb és legeladottabb illat a világon. Ma már viszont nyugodtan nevezhetjük ugyancsak kultikusnak a Chanel Chance, a Chanel Coco Mademoiselle, a Chanel Allure Homme Sport vagy a Chanel Gabrielle illatot is.

Értékelés Chanel Rouge Allure Laque