Chanel Rouge Allure

intenzív hosszan tartó rúzs

1×
Chanel Rouge Allure intenzív hosszan tartó rúzs
Chanel Rouge Allure intenzív hosszan tartó rúzs
Chanel Rouge Allure intenzív hosszan tartó rúzs
árnyalat 99 Pirate 3,5 g
11 900Ft

Speciális akciós termékek elrejtése
Kód: CHA2029 | Több mint 20 db a raktáron
db
Express One (Transoflex)
kedd 2019. 04. 23.
Személyes átvétel
kedd 2019. 04. 23.
Chanel Rouge Allure
árnyalat 99 Pirate 3,5 g | 11 900Ft

Chanel Rouge Allure kozmetika leírása

A kiváló minőségű Chanel Rouge Allure ajakrúzs gyönyörűen hangsúlyozza az ajkait és tökéletesen kiemeli a nappali és esti sminket.

Tulajdonságok:

  • az ajkak megjelenése telt és egészséges
  • könnyen felvihető
  • hidratálja és ápolja az ajkakat
  • sokáig megmarad

Használata:
Vigye fel a rúzst az ajkaira középről a sarkak felé finoman kihúzva.

Chanel a márkáról

Gabrielle Bonheur Chanel, a Chanel márka divat-királynőnek nevezett alapítója,1883-ban, Saumurban, egy nyugat-francia kisvárosban született. A divat világát azonban Párizsban hódította meg, mégpedig progresszív, nadrágszáras és szoknyás kosztümtervével.

Coco Chanel bárénekesnőként kezdte, s itt szerezte becenevét is. Már 1912-ben megnyitotta első divatszalonját, és hamarosan elismert divattervező lett. A 20. század közepén ő határozta meg a haute couture trendeket, és olyan személyiségek viseltek Chanel márkát, mint Jacqueline Kennedy vagy Grace Kelly.

G. B. Chanel hamarosan kiterjesztette érdeklődését a kozmetika és a parfüm világára is, és legelső parfümje már 1921-ben meg is jent a piacon. A legendás Chanel N ° 5 parfümről volt szó, amely mindmáig az egyik leghíresebb és legeladottabb illat a világon. Ma már viszont nyugodtan nevezhetjük ugyancsak kultikusnak a Chanel Chance, a Chanel Coco Mademoiselle, a Chanel Allure Homme Sport vagy a Chanel Gabrielle illatot is.