ChanelÉgoïste Platinum spray dezodor uraknak

Chanel Égoïste Platinum spray dezodor uraknak
Chanel Égoïste Platinum spray dezodor uraknak
100 ml
18 290Ft

Raktáron | 18 290,00Ft / 100 ml, áfával | Kód: CHA0299

Ezt a terméket már a gyártó is celofán nélkül csomagolja.

1
Express One Hungary
szerda 2021. 12. 01.
Személyes átvétel
csütörtök 2021. 12. 02.

Megbízható, egész napos védelem az izzadás ellen, és kellemes, frissítő illat. A Chanel Égoïste Platinum spray dezodor uraknak, azonnali frissesség érzetet nyújt és gyengéd az érzékeny hónalj bőrhöz is. Fougere akkordjai kellemes illatot kölcsönöznek bőrének egész napon át. Megbízható védelem és csodás illat.

Tulajdonságok:

  • egész napos védelmet nyújt a kellemetlen szagok ellen
  • megszünteti a kellemetlen szagokat
  • gyengéd a hónalj érzékeny bőrhöz
  • frissesség érzést biztosít
  • kellemesen illatosít

Használata:
Tiszta, száraz  hónalja vigye fel. Szükség szerint ismételje a felvitelt.

Teljes összetevőlista

ALCOHOL, AQUA (WATER), PROPYLENE GLYCOL, PARFUM (FRAGRANCE), PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, LIMONENE, LINALOOL, BHT, CITRAL, COUMARIN, CITRIC ACID, CITRONELLOL, GERANIOL, IL64A A termék összetevőiért a gyártó felelős. A lehetséges változások miatt javasoljuk az összetevők ellenőrzését a termék csomagolásán.
Teljes szöveg

Összetétel

Csomagolás
spray

Gabrielle Bonheur Chanel, a Chanel márka divat-királynőnek nevezett alapítója,1883-ban, Saumurban, egy nyugat-francia kisvárosban született. A divat világát azonban Párizsban hódította meg, mégpedig progresszív, nadrágszáras és szoknyás kosztümtervével.

Coco Chanel bárénekesnőként kezdte, s itt szerezte becenevét is. Már 1912-ben megnyitotta első divatszalonját, és hamarosan elismert divattervező lett. A 20. század közepén ő határozta meg a haute couture trendeket, és olyan személyiségek viseltek Chanel márkát, mint Jacqueline Kennedy vagy Grace Kelly.

G. B. Chanel hamarosan kiterjesztette érdeklődését a kozmetika és a parfüm világára is, és legelső parfümje már 1921-ben meg is jent a piacon. A legendás Chanel N ° 5 parfümről volt szó, amely mindmáig az egyik leghíresebb és legeladottabb illat a világon. Ma már viszont nyugodtan nevezhetjük ugyancsak kultikusnak a Chanel Chance, a Chanel Coco Mademoiselle, a Chanel Allure Homme Sport vagy a Chanel Gabrielle illatot is.