ChanelLes Pinceaux Pinceau Teint 2 En 1 arc ecset 2 az 1-ben

Chanel Les Pinceaux Pinceau Teint 2 En 1 arc ecset 2 az 1-ben
Chanel Les Pinceaux Pinceau Teint 2 En 1 arc ecset 2 az 1-ben
1 db
22 180Ft

22 180,00Ft / 1 db, áfával
10% a notino kóddal
Másolja be a kódot a kosárnál
Nem érvényesíthető a kedvezményben vagy kiárusításban lévő termékekre.
Kód: CHA10099 | Raktáron
Ajándék az Ön számára
Vágjon bele a bevásárlásba és részesüljön 10% kedvezményben az összes parfümre és kozmetikumra a notino kóddal. A kedvezmény nem érvényes az akciós és a kiárusított termékekre.
1
Express One (Transoflex)
kedd 2021. 09. 28.
Személyes átvétel
kedd 2021. 09. 28.

Leírás Chanel Les Pinceaux Pinceau Teint 2 En 1

Professzionális minőségű sminket készíthet bárhol, és bármikor a Chanel Les Pinceaux Pinceau Teint 2 En 1 arc ecset 2 az 1-ben. Ideális választás a folyékony alapozó hibátlan felvitelére, és a púderes termékek is könnyedén felviszi. Puha tapintású sörtéinek, és minőségi kialakításának köszönhetően kiállja az idő próbáját.

Tulajdonságok:

  • folyékony, és púderes termékek felviteléhez
  • professzionális, hibátlan finist biztosít
  • egyszerű, funkcionális dizájn
  • luxusos, minőségi kialakítás
  • utazáshoz és kézitáskába is
  • szintetikus sörték

Használata:
Púder állagú alapozó: Vigye fel a terméket az ecsetre, majd ütögesse le a felesleget. Körkörös mozdulatokkal vigye fel arcára a terméket, és ismételje amíg el nem éri a kívánt fedést.

Folyékony állagú alapozó: Vigye fel az alapozót kezére, majd óvatosan mártja bele az ecsetet. Körkörös mozdulatokkal vigye fel arcára a terméket, és ismételje amíg el nem éri a kívánt fedést.

Chanel a márkáról

Gabrielle Bonheur Chanel, a Chanel márka divat-királynőnek nevezett alapítója,1883-ban, Saumurban, egy nyugat-francia kisvárosban született. A divat világát azonban Párizsban hódította meg, mégpedig progresszív, nadrágszáras és szoknyás kosztümtervével.

Coco Chanel bárénekesnőként kezdte, s itt szerezte becenevét is. Már 1912-ben megnyitotta első divatszalonját, és hamarosan elismert divattervező lett. A 20. század közepén ő határozta meg a haute couture trendeket, és olyan személyiségek viseltek Chanel márkát, mint Jacqueline Kennedy vagy Grace Kelly.

G. B. Chanel hamarosan kiterjesztette érdeklődését a kozmetika és a parfüm világára is, és legelső parfümje már 1921-ben meg is jent a piacon. A legendás Chanel N ° 5 parfümről volt szó, amely mindmáig az egyik leghíresebb és legeladottabb illat a világon. Ma már viszont nyugodtan nevezhetjük ugyancsak kultikusnak a Chanel Chance, a Chanel Coco Mademoiselle, a Chanel Allure Homme Sport vagy a Chanel Gabrielle illatot is.

Értékelés Chanel Les Pinceaux Pinceau Teint 2 En 1