Chanel Le Volume de Chanelszempillaspirál a maximális dús hatásért extra fekete

Chanel Le Volume de Chanel szempillaspirál a maximális dús hatásért extra fekete
Chanel Le Volume de Chanel szempillaspirál a maximális dús hatásért extra fekete
árnyalat 90 Noir Khôl 6 g

Kód: CHA3019 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

Áru elérhetőségének nyomon követése

Szívesen tájékoztatjuk e-mailben, ha a termék raktárra érkezik. Természetesen csakis Öntől függ, hogy kihasználja-e az ajánlatunkat.

Az elküldéssel engedélyezi a Notino s.r.o. társaság számára azt, hogy az Ön e-mail címére a társaság, legfeljebb 1 évig, egy konkrét termékének elérhetőségéről tájékoztatást küldjön. Az Ön által adott engedélyt bármikor jogában áll visszavonni. A további információkat a Személyes adatok kezelésére vonatkozó irányelvek tartalmazzák tartalmazzák.​

Chanel Le Volume de Chanel termékleírás
Tulajdonságok

A Chanel Le Volume De Chanel maximális tömeget adó szempillaspirál elragadó tekintetet varázsol önnek és minden szempillának tökéletes megjelenést biztosít. A kifejezetten a Chanel számára kifejlesztett keféjét speciális tárcsák alkotják. Az a rendszer, amely szerint a tárcsák egymás mellé és beállításra kerültek, úgy működik, hogy a szempilláinak mindig hibátlan megjelenést adjon.

Tulajdonságai:

  • többszörös tömeget ad a szempilláknak és meghosszabbítja azokat
  • minden egyes pillát intenzív fekete festékkel von be
  • rövid és hosszabb szálakkal készülő innovatív kefe
  • kiemeli a szem természetes formáját
  • nem tapasztja össze a szempillákat és nem kenődik el

Összetétele:

  • szénnek dúsított – a drámai tekintetért és az extra sötét szempillákért

Alkalmazása:

  • Hordja fel a kefével a szempillák tövétől egészen a végükig. Intenzívebb és mélyebb tekintetért több rétegben alkalmazza.

Tulajdonságok

Árnyalat
fekete
Szempillaspirál típusa
dús hatásért

Chanel a márkáról

Gabrielle Bonheur Chanel, a Chanel márka divat-királynőnek nevezett alapítója,1883-ban, Saumurban, egy nyugat-francia kisvárosban született. A divat világát azonban Párizsban hódította meg, mégpedig progresszív, nadrágszáras és szoknyás kosztümtervével.

Coco Chanel bárénekesnőként kezdte, s itt szerezte becenevét is. Már 1912-ben megnyitotta első divatszalonját, és hamarosan elismert divattervező lett. A 20. század közepén ő határozta meg a haute couture trendeket, és olyan személyiségek viseltek Chanel márkát, mint Jacqueline Kennedy vagy Grace Kelly.

G. B. Chanel hamarosan kiterjesztette érdeklődését a kozmetika és a parfüm világára is, és legelső parfümje már 1921-ben meg is jent a piacon. A legendás Chanel N ° 5 parfümről volt szó, amely mindmáig az egyik leghíresebb és legeladottabb illat a világon. Ma már viszont nyugodtan nevezhetjük ugyancsak kultikusnak a Chanel Chance, a Chanel Coco Mademoiselle, a Chanel Allure Homme Sport vagy a Chanel Gabrielle illatot is.

Értékelés Chanel Le Volume de Chanel