Chanel Le Vernis körömlakk

Chanel Le Vernis körömlakk
Chanel Le Vernis körömlakk

Chanel Le Vernis termékleírás
Tulajdonságok

Csodás, tartós színeket kínál a Chanel Le Vernis körömlakk. Minden szezonhoz megfelelő árnyalatok. Ceramidokkal dúsított összetétele mélyrehatóan táplálja, és erősíti körmeit. A védő hatások mellett, gondosan válogatott pigmenteket is tartalmaz formulája, amely az egyenletes felvitelt és drámai megjelenést biztosítja.

Tulajdonságok:

  • klasszikus és trendi árnyalatokban is kapható
  • luxuskivitelű és hosszantartó körömlakk
  • erősíti és javítja a köröm minőségét
  • gondosan valogatott pigmentek
  • egyszerű, egyenletes felvitel
  • védi és ápolja körmeit

Használata:
Vigyen fel a körmökre vékony rétegben alapozó lakkot, amely kiegyenlíti a köröm felszínét és megelőzi a kellemetlen elszíneződést. Utána az ecset segítségével oszlasson el két egyenletes réteg Chanel Le Vernis körömlakkot, és az extra ragyogó hatásért legvégül kenje át fedőlakkal.

Tulajdonságok

Árnyalat
rózsaszín
Festék típusa
géles
Hatás
fényes

Chanel a márkáról

Gabrielle Bonheur Chanel, a Chanel márka divat-királynőnek nevezett alapítója,1883-ban, Saumurban, egy nyugat-francia kisvárosban született. A divat világát azonban Párizsban hódította meg, mégpedig progresszív, nadrágszáras és szoknyás kosztümtervével.

Coco Chanel bárénekesnőként kezdte, s itt szerezte becenevét is. Már 1912-ben megnyitotta első divatszalonját, és hamarosan elismert divattervező lett. A 20. század közepén ő határozta meg a haute couture trendeket, és olyan személyiségek viseltek Chanel márkát, mint Jacqueline Kennedy vagy Grace Kelly.

G. B. Chanel hamarosan kiterjesztette érdeklődését a kozmetika és a parfüm világára is, és legelső parfümje már 1921-ben meg is jent a piacon. A legendás Chanel N ° 5 parfümről volt szó, amely mindmáig az egyik leghíresebb és legeladottabb illat a világon. Ma már viszont nyugodtan nevezhetjük ugyancsak kultikusnak a Chanel Chance, a Chanel Coco Mademoiselle, a Chanel Allure Homme Sport vagy a Chanel Gabrielle illatot is.

Értékelés Chanel Le Vernis