ChanelInimitable Waterproof vízálló szempillaspirál

Chanel Inimitable Waterproof vízálló szempillaspirál
Chanel Inimitable Waterproof vízálló szempillaspirál
Spóroljon
19 650Ft

Spóroljon 28%
árnyalat Black 5 g
13 960Ft

279 200,00Ft / 100 g, áfával
Kód: CHA0197 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
szerda 2021. 09. 22.
Személyes átvétel
szerda 2021. 09. 22.

Leírás Chanel Inimitable Waterproof
Tulajdonságok

Engedje, hogy tekintete figyelemfelkeltő 3D hatást nyerjen. Pontosan ezt tudja a Chanel Inimitable Waterproof vízálló szempillaspirál. Egyetlen mozdulattal dúsítja a szempillákat, meghosszabbítja őket, tökéletesen rugalmasak maradnak és nem ragadnak össze. Finom tüskéjű speciális spirálja egyenletesen befedi vízálló struktúrájával a szempillákat, amelyek ellenállnak a nedvességnek, a víznek és a zsírosságnak is. Bízza magát a szempillaspiráljára a legnehezebb körülmények között is.

Tulajdonságai:

  • dúsító és hosszabbító szempillaspirál extrém tartóssággal
  • 3D hatást kölcsönöz a szempilláknak
  • szétválasztott és rugalmas szempillákat eredményez
  • ellenáll a víznek, a nedvességnek és a zsírosságnak
  • szemgyógyászatilag tesztelt
  • kontaktlencse viselésekor is használható

Összetétele:

  • ásványi viasz és polimerek – a tartósan dús és hosszú szempillákért
  • méhviasz – fényessé és dússá teszi a szempillákat
  • B5-provitamin – táplálja a szempillákat

Használata:
Merítse be a kefét a szempillaspirálba és fésülje át finom mozdulatokkal a felső szempillákat a tövektől a végekig. A még hangsúlyosabb tekintetért vigye fel az alsó szempillákra is. A Chanel szempillaalapozó bázis használatával érheti el a legjobb eredményeket.

Tulajdonságok

Árnyalat
fekete
Szempillaspirál típusa
vízálló
Hatás
vízállóság

Chanel a márkáról

Gabrielle Bonheur Chanel, a Chanel márka divat-királynőnek nevezett alapítója,1883-ban, Saumurban, egy nyugat-francia kisvárosban született. A divat világát azonban Párizsban hódította meg, mégpedig progresszív, nadrágszáras és szoknyás kosztümtervével.

Coco Chanel bárénekesnőként kezdte, s itt szerezte becenevét is. Már 1912-ben megnyitotta első divatszalonját, és hamarosan elismert divattervező lett. A 20. század közepén ő határozta meg a haute couture trendeket, és olyan személyiségek viseltek Chanel márkát, mint Jacqueline Kennedy vagy Grace Kelly.

G. B. Chanel hamarosan kiterjesztette érdeklődését a kozmetika és a parfüm világára is, és legelső parfümje már 1921-ben meg is jent a piacon. A legendás Chanel N ° 5 parfümről volt szó, amely mindmáig az egyik leghíresebb és legeladottabb illat a világon. Ma már viszont nyugodtan nevezhetjük ugyancsak kultikusnak a Chanel Chance, a Chanel Coco Mademoiselle, a Chanel Allure Homme Sport vagy a Chanel Gabrielle illatot is.

Értékelés Chanel Inimitable Waterproof