Chanel Égoïste Eau de Toilette uraknak

2×
Chanel Égoïste Eau de Toilette uraknak
Chanel Égoïste Eau de Toilette uraknak
100 ml
41 110Ft

41 110,00Ft / 100 ml, áfával
Kód: CHA0154 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
kedd 2021. 07. 27.
Személyes átvétel
kedd 2021. 07. 27.

Leírás Chanel Égoïste
Összetétel

Lépjen ki a tömegből, és vonzza magára mágnesként a figyelmet már messziről. A Chanel Égoïste férfi eau de toilette egyedülálló aromája tele van merészséggel és férfiassággal, ami tökéletesen kiemeli egyéniségének erejét. Támogassa ezzel a fényűző illattal az öntudatát, és garantáltan sikerrel jár.

  • fűszeres fás illat tele önbizalommal
  • azoknak a férfiaknak, akik kizárólag az élet legjobb dolgait akarják
  • egyedülálló illatkompozíció különleges alkalmakra

Az illat összetétele
A szokatlan illatkompozíció a finom mandarin, az aromás koriander és a fás jegyek eredeti összekapcsolódásával indul. Az édeskés törökrózsa, a fahéj és a gyengéd szegfű elegáns kombinációja kerül fokozatosan előtérbe. Az illat ereje és kivételes hangulata a melengető ámbra, a bőr és a szantálfa akkordjaiból ered, amelyekhez az ínyenc vanília és a dohány keveredik.

Az illat története
A Chanel Égoïste férfiillat a nem szokványos férfiaknak készült, akik saját szabályaik szerint élnek. Nagyszerűen kiegészíti viselőjük természetes karizmáját, az önbizalomfelhőbe borítják őket, amelyre nagy szükségük van a fontos döntésekhez. Az illatot 1990-ben mutatták be.

Teljes összetevőlista

ALCOHOL, AQUA (WATER), PARFUM (FRAGRANCE), BENZYL BENZOATE, BENZYL CINNAMATE, BENZYL SALICYLATE, CINNAMAL, CITRAL, CITRONELLOL, COUMARIN, EUGENOL, FARNESOL, GERANIOL, ISOEUGENOL, LIMONENE, LINALOOL, BENZYL ALCOHOL, CI 15985 (YELLOW 6), IL47-1 A termék összetevőiért a gyártó felelős. A lehetséges változások miatt javasoljuk az összetevők ellenőrzését a termék csomagolásán.
Teljes szöveg

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
koriander, fa, mahagóni, mandarin
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
rózsa, fahéj, szegfű
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
borostyán, vanília, szantálfa, dohány, bőr
Az illat fajtája
fűszeres, fás

Chanel a márkáról

Gabrielle Bonheur Chanel, a Chanel márka divat-királynőnek nevezett alapítója,1883-ban, Saumurban, egy nyugat-francia kisvárosban született. A divat világát azonban Párizsban hódította meg, mégpedig progresszív, nadrágszáras és szoknyás kosztümtervével.

Coco Chanel bárénekesnőként kezdte, s itt szerezte becenevét is. Már 1912-ben megnyitotta első divatszalonját, és hamarosan elismert divattervező lett. A 20. század közepén ő határozta meg a haute couture trendeket, és olyan személyiségek viseltek Chanel márkát, mint Jacqueline Kennedy vagy Grace Kelly.

G. B. Chanel hamarosan kiterjesztette érdeklődését a kozmetika és a parfüm világára is, és legelső parfümje már 1921-ben meg is jent a piacon. A legendás Chanel N ° 5 parfümről volt szó, amely mindmáig az egyik leghíresebb és legeladottabb illat a világon. Ma már viszont nyugodtan nevezhetjük ugyancsak kultikusnak a Chanel Chance, a Chanel Coco Mademoiselle, a Chanel Allure Homme Sport vagy a Chanel Gabrielle illatot is.

Értékelés Chanel Égoïste2