ChanelCrayon Sourcils szemöldök ceruza hegyezővel

1×
Chanel Crayon Sourcils szemöldök ceruza hegyezővel
Chanel Crayon Sourcils szemöldök ceruza hegyezővel
árnyalat 10 Blond Clair 1 g
9 600Ft

960 000,00Ft / 100 g, áfával
10% a notino kóddal
Másolja be a kódot a kosárnál
Nem érvényesíthető a kedvezményben vagy kiárusításban lévő termékekre.
Kód: CHA1925 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Vágjon bele a bevásárlásba és részesüljön 10% kedvezményben az összes parfümre és kozmetikumra a notino kóddal. A kedvezmény nem érvényes az akciós és a kiárusított termékekre.
Express One (Transoflex)
csütörtök 2021. 09. 23.
Személyes átvétel
csütörtök 2021. 09. 23.

Leírás Chanel Crayon Sourcils
Tulajdonságok

A szépen formázott és hangsúlyos szemöldökök igazán sikkessé teszik a tekintetét. A púderes állagú Chanel Crayon Sourcils hegyezős szemöldökceruza természetes színt és diszkrét formázást ad a szőrszálaknak. A másik végén lévő praktikus ecset pedig könnyen szétsatírozza az éles kontúrokat és a kívánt formára fésüli a szőrszálakat. Néhány vonással tökéletes, hosszantartó és természetes hatású szemöldököt varázsol.

Tulajdonságai:

  • púderes állag a természetes szemöldökért
  • kifejezőbb színt kölcsönöz a szemöldöknek
  • enyhén formázza a szőrszálakat
  • praktikus ecsettel és hegyezővel
  • könnyen eltávolítható

Összetétele:

  • természetes viaszok – kellemes állagú és könnyen alkalmazható
  • fixáló összetevők – hosszan tartó hatású

Használata:
Először fésülje át a szemöldökét a spirál alakú kefével, majd finom vonásokkal töltse ki a szemöldökét a szükséges helyeken. Végül újra fésülje át a kefével.

Tulajdonságok

Árnyalat
barna
Szín
barna

Chanel a márkáról

Gabrielle Bonheur Chanel, a Chanel márka divat-királynőnek nevezett alapítója,1883-ban, Saumurban, egy nyugat-francia kisvárosban született. A divat világát azonban Párizsban hódította meg, mégpedig progresszív, nadrágszáras és szoknyás kosztümtervével.

Coco Chanel bárénekesnőként kezdte, s itt szerezte becenevét is. Már 1912-ben megnyitotta első divatszalonját, és hamarosan elismert divattervező lett. A 20. század közepén ő határozta meg a haute couture trendeket, és olyan személyiségek viseltek Chanel márkát, mint Jacqueline Kennedy vagy Grace Kelly.

G. B. Chanel hamarosan kiterjesztette érdeklődését a kozmetika és a parfüm világára is, és legelső parfümje már 1921-ben meg is jent a piacon. A legendás Chanel N ° 5 parfümről volt szó, amely mindmáig az egyik leghíresebb és legeladottabb illat a világon. Ma már viszont nyugodtan nevezhetjük ugyancsak kultikusnak a Chanel Chance, a Chanel Coco Mademoiselle, a Chanel Allure Homme Sport vagy a Chanel Gabrielle illatot is.

Értékelés Chanel Crayon Sourcils1