ChanelCoco Mademoiselle L’Eau Privée

1×
Chanel Coco Mademoiselle L’Eau Privée
Chanel Coco Mademoiselle L’Eau Privée
Ingyenes kiszállítás
Spóroljon
96 780Ft

Spóroljon 26%
100 ml
71 570Ft

Raktáron | 71 570,00Ft / 100 ml, áfával | Kód: CHA10093
1
Express One Hungary
kedd 2021. 12. 07.
Személyes átvétel
vasárnap 2021. 12. 05.

Az ikonikus Mademoiselle illat gyengédebb változata. A Chanel Coco Mademoiselle L’Eau Privée különösen esti viseletre lett kialakítva. Gyengéd illat amely ügyesen kombinálja a virágos, és érzéki fás tónusokat, tökéletesen kiegészít minden érzéki nőt.

  • időtálló, elegáns illat a klasszikusokat kedvelő nőknek
  • az eredeti illat új interpretációja
  • orientális-virágos illat

Illat összetétele
Az édeskés mandarin, gyengéd jázmin, és rózsa tónusait kombinálja illatában a Chanel Coco Mademoiselle L’Eau Privée. A fehér pézsma teszi igazán különlegessé ezt az illatot. Klasszikus, mégis modern illat, amelyet különösen éjszakai viseléshez terveztek, így a mindennapi, esti rutinja részévé válhat.

Illat története
A Chanel Coco Mademoiselle L’Eau Privée illatot Olivier Porge alkota. Modern, nőies illat, mégis ikonikussá, és a Chanel divatház számára igazán klasszikussá vált, ez a csábító virágos illatkompozíció. Az üveg megőrizte eredeti formáját, csupán matt, luxusos finist kapott.

Összetétel

Az illat fajtája
orientális, virágos

Gabrielle Bonheur Chanel, a Chanel márka divat-királynőnek nevezett alapítója,1883-ban, Saumurban, egy nyugat-francia kisvárosban született. A divat világát azonban Párizsban hódította meg, mégpedig progresszív, nadrágszáras és szoknyás kosztümtervével.

Coco Chanel bárénekesnőként kezdte, s itt szerezte becenevét is. Már 1912-ben megnyitotta első divatszalonját, és hamarosan elismert divattervező lett. A 20. század közepén ő határozta meg a haute couture trendeket, és olyan személyiségek viseltek Chanel márkát, mint Jacqueline Kennedy vagy Grace Kelly.

G. B. Chanel hamarosan kiterjesztette érdeklődését a kozmetika és a parfüm világára is, és legelső parfümje már 1921-ben meg is jent a piacon. A legendás Chanel N ° 5 parfümről volt szó, amely mindmáig az egyik leghíresebb és legeladottabb illat a világon. Ma már viszont nyugodtan nevezhetjük ugyancsak kultikusnak a Chanel Chance, a Chanel Coco Mademoiselle, a Chanel Allure Homme Sport vagy a Chanel Gabrielle illatot is.