Chanel Coco Mademoiselleeau de parfum hölgyeknek

63×
Chanel Coco Mademoiselle eau de parfum hölgyeknek
Chanel Coco Mademoiselle eau de parfum hölgyeknek
Ingyenes kiszállítás
100 ml
65630Ft

Kód: CHA0127 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
szerda 2020. 04. 08.
Csomagküldő – átvevőhely
szerda 2020. 04. 08.

Chanel Coco Mademoiselle parfüm leírása
Összetétel

A Chanel Coco Mademoiselle Eau de Parfum hölgyeknek tökéletesen megragadta az elszánt és szabad nők belső lényegét. Az ikonikus illatnak köszönhetően minden nap újra és újra felfedezheti önmagában ezt a hölgyet. Lepje meg saját magát is egyénisége kettősségével és találja meg magában a temperamentumot, az érzékiséget és némi provokációt ezzel a stílusos francia illattal!

  • virágos chypre illat
  • minden rafinált nőnek, aki sikkre vágyik
  • nappal és különleges alkalmakkor is viselhető

Az illat összetétele
Érzékeit az édes narancsvirág, a bergamott és a zamatos mandarin szikrázó keveréke ébreszti fel a fejillatban. Utána hamarosan felismerhetővé válik a mámorító rózsa, a friss jázmin és az egzotikus ylang-ylang aromája is. A Chanel Coco Mademoiselle alapillatában, amely a leghosszabb ideig érezhető, a fehér pézsma, a keleties vanília és a vetiver barátságos jegyei bukkannak fel. 

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
narancs, bergamott, mandarin, narancsfa virága
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
rózsa, ylang-ylang, mimóza, jázmin
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
pacsuli, fehér pézsma, vanília, tonkabab, Opoponax, vetiverfű
Az illat fajtája
virágos, chypre

Chanel a márkáról

Gabrielle Bonheur Chanel, a Chanel márka divat-királynőnek nevezett alapítója,1883-ban, Saumurban, egy nyugat-francia kisvárosban született. A divat világát azonban Párizsban hódította meg, mégpedig progresszív, nadrágszáras és szoknyás kosztümtervével.

Coco Chanel bárénekesnőként kezdte, s itt szerezte becenevét is. Már 1912-ben megnyitotta első divatszalonját, és hamarosan elismert divattervező lett. A 20. század közepén ő határozta meg a haute couture trendeket, és olyan személyiségek viseltek Chanel márkát, mint Jacqueline Kennedy vagy Grace Kelly.

G. B. Chanel hamarosan kiterjesztette érdeklődését a kozmetika és a parfüm világára is, és legelső parfümje már 1921-ben meg is jent a piacon. A legendás Chanel N ° 5 parfümről volt szó, amely mindmáig az egyik leghíresebb és legeladottabb illat a világon. Ma már viszont nyugodtan nevezhetjük ugyancsak kultikusnak a Chanel Chance, a Chanel Coco Mademoiselle, a Chanel Allure Homme Sport vagy a Chanel Gabrielle illatot is.

Értékelés Chanel Coco Mademoiselle

tracking pixel