ChanelStylo Sourcils Waterproof vízálló szemöldökceruza kefével

Chanel Stylo Sourcils Waterproof vízálló szemöldökceruza kefével
Chanel Stylo Sourcils Waterproof vízálló szemöldökceruza kefével
Spóroljon
18 550Ft

Spóroljon 10%
árnyalat 812 Ebène 0.27 g
16 670Ft

6 174 074,07Ft / 100 g, áfával
10% a notino kóddal
Másolja be a kódot a kosárnál
Nem érvényesíthető a kedvezményben vagy kiárusításban lévő termékekre.
Kód: CHA07802 | Több mint 5 db a raktáron
Ajándék az Ön számára
Vágjon bele a bevásárlásba és részesüljön 10% kedvezményben az összes parfümre és kozmetikumra a notino kóddal. A kedvezmény nem érvényes az akciós és a kiárusított termékekre.
1
Express One (Transoflex)
kedd 2021. 09. 28.
Személyes átvétel
kedd 2021. 09. 28.

Leírás Chanel Stylo Sourcils Waterproof
Tulajdonságok

Emelje ki szemöldöke természetes szépségét. A Chanel Stylo Sourcils Waterproof vízálló, kefés szemöldökceruza segít tökéletesen formázni és kiszínezni őket. A kicsavarható ceruza precízen formázza szemöldökét, egységesíti a színét és a kefe irányt ad nekik. Engedje, hogy gyönyörűen formázott szemöldöke kiemelje a tekintetét.

Tulajdonságai:

  • formázza a szemöldököt és kiemeli természetes szépségét
  • egységesíti a szemöldök színárnyalatát
  • speciális lapos formája megkönnyíti a felvitelt
  • spirál alakú keféje irányt ad a szőrszálaknak
  • hosszan tartó
  • vízálló összetétel

Alkalmazása:
A szemöldökceruza lapos részével színezze, a hegyes végével rajzolja meg határait. A tökéletes eredményért irányítsa szemöldökét a megfelelő irányba a spirál alakú kefével.

Tulajdonságok

Hatás
vízállóság
Szín
fekete

Chanel a márkáról

Gabrielle Bonheur Chanel, a Chanel márka divat-királynőnek nevezett alapítója,1883-ban, Saumurban, egy nyugat-francia kisvárosban született. A divat világát azonban Párizsban hódította meg, mégpedig progresszív, nadrágszáras és szoknyás kosztümtervével.

Coco Chanel bárénekesnőként kezdte, s itt szerezte becenevét is. Már 1912-ben megnyitotta első divatszalonját, és hamarosan elismert divattervező lett. A 20. század közepén ő határozta meg a haute couture trendeket, és olyan személyiségek viseltek Chanel márkát, mint Jacqueline Kennedy vagy Grace Kelly.

G. B. Chanel hamarosan kiterjesztette érdeklődését a kozmetika és a parfüm világára is, és legelső parfümje már 1921-ben meg is jent a piacon. A legendás Chanel N ° 5 parfümről volt szó, amely mindmáig az egyik leghíresebb és legeladottabb illat a világon. Ma már viszont nyugodtan nevezhetjük ugyancsak kultikusnak a Chanel Chance, a Chanel Coco Mademoiselle, a Chanel Allure Homme Sport vagy a Chanel Gabrielle illatot is.

Értékelés Chanel Stylo Sourcils Waterproof