ChanelLes Beiges Healthy Glow Lip Balm színező hidratáló ajakbalzsam

Chanel Les Beiges Healthy Glow Lip Balm színező hidratáló ajakbalzsam
Chanel Les Beiges Healthy Glow Lip Balm színező hidratáló ajakbalzsam
árnyalat Light 3 g
16 250Ft

Raktáron | 541 666,67Ft / 100 g, áfával | Kód: CHA09305
1
Express One Hungary
kedd 2022. 01. 25.
Személyes átvétel
kedd 2022. 01. 25.

A Chanel Les Beiges színező hidratáló ajakbalzsam azonnal puhábbá teszi ajkait és enyhén színezi is őket. Intenzíven hidratálja az ajkakat és megelőzi a kiszáradásukat. Színei igazán természetesek, krémesek, könnyen felvihetőek, nem tapadós textúrája pedig hosszantartó hidratációt biztosít ajkainak.

Tulajdonságok:

  • hosszantartó hidratációt biztosít ajkainak
  • simává és puha tapintásúvá teszi ajkait
  • gyengéden tonizálja az ajkakat
  • enyhén színezi az ajkakat
  • természetes árnyalatok

Összetétel:

  • moringa vaj - védi ajkait a környezeti hatásoktól

Használata:
Vigye fel az ajkaira a nap folyamán többször, szükség szerint.

Tulajdonságok

Konzisztencia
balzsam
Nap elleni védelem
SPF nélkül

Gabrielle Bonheur Chanel, a Chanel márka divat-királynőnek nevezett alapítója,1883-ban, Saumurban, egy nyugat-francia kisvárosban született. A divat világát azonban Párizsban hódította meg, mégpedig progresszív, nadrágszáras és szoknyás kosztümtervével.

Coco Chanel bárénekesnőként kezdte, s itt szerezte becenevét is. Már 1912-ben megnyitotta első divatszalonját, és hamarosan elismert divattervező lett. A 20. század közepén ő határozta meg a haute couture trendeket, és olyan személyiségek viseltek Chanel márkát, mint Jacqueline Kennedy vagy Grace Kelly.

G. B. Chanel hamarosan kiterjesztette érdeklődését a kozmetika és a parfüm világára is, és legelső parfümje már 1921-ben meg is jent a piacon. A legendás Chanel N ° 5 parfümről volt szó, amely mindmáig az egyik leghíresebb és legeladottabb illat a világon. Ma már viszont nyugodtan nevezhetjük ugyancsak kultikusnak a Chanel Chance, a Chanel Coco Mademoiselle, a Chanel Allure Homme Sport vagy a Chanel Gabrielle illatot is.