Chanel Chance Eau Tendre Eau de Parfum hölgyeknek

2×
Chanel Chance Eau Tendre Eau de Parfum hölgyeknek
Chanel Chance Eau Tendre Eau de Parfum hölgyeknek
50 ml
44 000Ft

88 000,00Ft / 100 ml, áfával
Kód: CHA09880 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Egy strandtáska és egy kulacs közül választhat a kosarában ajándékként, ha 15 000 Ft felett vásárol.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Express One (Transoflex)
hétfő 2021. 08. 02.
Személyes átvétel
szombat 2021. 07. 31.

Leírás Chanel Chance Eau Tendre
Összetétel

Burkolja magát olyan érzéki illatba, amely kiemeli a karizmáját, hangsúlyozza az egyéniségét és gondoskodik arról, hogy ne maradjon észrevétlen. A Chanel Chance Eau Tendre Eau de Parfum pontosan ilyen tulajdonságokkal rendelkezik. Hagyja, hogy magával ragadja a bűvölete, és induljon el az általa hozott új kalandok felé. Csak egy kicsit, vagyis adjon neki esélyt.

  • virágos-gyümölcsös illat birssel és grépfrúttal
  • olyan nőnek való, aki magabiztosnak akarja érezni magát
  • normál viseletre való, de különleges alkalmakra is megfelelő

Az illat összetétele
Nyitányában kellemes meglepetésként hat a birs és a friss grépfrút kombinációja, melyhez a szívillatban az édes rózsa és a gyöngéd jázmin is csatlakozik. Alapillatát az érzéki fehér pézsma uralja, amely az egész illatesszenciát teljes tökélyre emeli.

Az illat története
Ez az illat olyan nőknek készült, akik nem riadnak vissza az élettől kapott lehetőségek kihasználásától. Azt fejezi ki, hogy semmi sem lehetetlen. Az illatkompozíciót a Chanel márka vezető parfümőre, Olivier Polge alkotta.

Összetétel

összetétel
rózsa, fehér pézsma, birsalma, jázmin, grapefruit
Az illat fajtája
gyümölcsös, virágos

Chanel a márkáról

Gabrielle Bonheur Chanel, a Chanel márka divat-királynőnek nevezett alapítója,1883-ban, Saumurban, egy nyugat-francia kisvárosban született. A divat világát azonban Párizsban hódította meg, mégpedig progresszív, nadrágszáras és szoknyás kosztümtervével.

Coco Chanel bárénekesnőként kezdte, s itt szerezte becenevét is. Már 1912-ben megnyitotta első divatszalonját, és hamarosan elismert divattervező lett. A 20. század közepén ő határozta meg a haute couture trendeket, és olyan személyiségek viseltek Chanel márkát, mint Jacqueline Kennedy vagy Grace Kelly.

G. B. Chanel hamarosan kiterjesztette érdeklődését a kozmetika és a parfüm világára is, és legelső parfümje már 1921-ben meg is jent a piacon. A legendás Chanel N ° 5 parfümről volt szó, amely mindmáig az egyik leghíresebb és legeladottabb illat a világon. Ma már viszont nyugodtan nevezhetjük ugyancsak kultikusnak a Chanel Chance, a Chanel Coco Mademoiselle, a Chanel Allure Homme Sport vagy a Chanel Gabrielle illatot is.

Értékelés Chanel Chance Eau Tendre2