Chanel Bleu de Chanel tusfürdő gél uraknak

Chanel Bleu de Chanel tusfürdő gél uraknak
Chanel Bleu de Chanel tusfürdő gél uraknak
17 400Ft
8 700,00Ft / 100 ml, áfával
200 ml
Kód: CHA0448 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
szerda 2021. 06. 23.
Személyes átvétel
szerda 2021. 06. 23.

Leírás Chanel Bleu de Chanel
Összetétel

Könnyen habzó, átlátszó tusfürdő gél, amey kellemes illatba burkolja testét és kíméletes a b"réhez. A Chanel Bleu de Chanel tusfürdő gél uraknak tökéletesen kiegészíti az azonosnevű parfüm illatát. Fás, aromás illata igazán kellemes és frissítő hatású, igazi élménnyé varázsolja a zuhanyzást.

Tulajdonságok:

  • hatékonyan és kíméletesen tisztítja a bőrt
  • kiegészíti az azonosnevű parfüm illatát
  • kellem, könnyen habzó géles textúra
  • a parfümmel együtt ideális ajándék
  • csodás illatot kölcsönöz bőrének

Használata:
Zuhanyzás vagy fürdés során alkalmazza. Vigye fel a teljes testfelületre, majd öblítse le meleg vízzel. Mindennapi használatra alkalmas.

Összetétel

Konzisztencia
gél

Chanel a márkáról

Gabrielle Bonheur Chanel, a Chanel márka divat-királynőnek nevezett alapítója,1883-ban, Saumurban, egy nyugat-francia kisvárosban született. A divat világát azonban Párizsban hódította meg, mégpedig progresszív, nadrágszáras és szoknyás kosztümtervével.

Coco Chanel bárénekesnőként kezdte, s itt szerezte becenevét is. Már 1912-ben megnyitotta első divatszalonját, és hamarosan elismert divattervező lett. A 20. század közepén ő határozta meg a haute couture trendeket, és olyan személyiségek viseltek Chanel márkát, mint Jacqueline Kennedy vagy Grace Kelly.

G. B. Chanel hamarosan kiterjesztette érdeklődését a kozmetika és a parfüm világára is, és legelső parfümje már 1921-ben meg is jent a piacon. A legendás Chanel N ° 5 parfümről volt szó, amely mindmáig az egyik leghíresebb és legeladottabb illat a világon. Ma már viszont nyugodtan nevezhetjük ugyancsak kultikusnak a Chanel Chance, a Chanel Coco Mademoiselle, a Chanel Allure Homme Sport vagy a Chanel Gabrielle illatot is.

Értékelés Chanel Bleu de Chanel