Chanel Allure parfüm hölgyeknek

Chanel Allure parfüm hölgyeknek
Chanel Allure parfüm hölgyeknek
15 ml

Kód: CHA0474 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

Leírás Chanel Allure
Összetétel

Vannak dolgok, melyek soha nem mennek ki a divatból. A Chanel Allure női parfüm egyike ezeknek. Luxus illatkompozíciója megörvendezteti érzékeit és leköti a környezete figyelmét.

  • virágos illat
  • gyümölcsös illat
  • a 21. századbeli modern nőknek
  • mindennapos viseletre alkalmas illat
  • az illat díjat nyert egy tekintélyes versenyen

Összetétel

összetétel
rózsa, bazsarózsa, magnólia, cédrus, narancsfa virága, jázmin, vanília, lótusz, őszibarack, mandarin, bergamott, vetiverfű
Az illat fajtája
virágos

Chanel a márkáról

Gabrielle Bonheur Chanel, a Chanel márka divat-királynőnek nevezett alapítója,1883-ban, Saumurban, egy nyugat-francia kisvárosban született. A divat világát azonban Párizsban hódította meg, mégpedig progresszív, nadrágszáras és szoknyás kosztümtervével.

Coco Chanel bárénekesnőként kezdte, s itt szerezte becenevét is. Már 1912-ben megnyitotta első divatszalonját, és hamarosan elismert divattervező lett. A 20. század közepén ő határozta meg a haute couture trendeket, és olyan személyiségek viseltek Chanel márkát, mint Jacqueline Kennedy vagy Grace Kelly.

G. B. Chanel hamarosan kiterjesztette érdeklődését a kozmetika és a parfüm világára is, és legelső parfümje már 1921-ben meg is jent a piacon. A legendás Chanel N ° 5 parfümről volt szó, amely mindmáig az egyik leghíresebb és legeladottabb illat a világon. Ma már viszont nyugodtan nevezhetjük ugyancsak kultikusnak a Chanel Chance, a Chanel Coco Mademoiselle, a Chanel Allure Homme Sport vagy a Chanel Gabrielle illatot is.

Értékelés Chanel Allure