Chanel Allure Homme Sporteau de toilette uraknak

8×
Chanel Allure Homme Sport eau de toilette uraknak
Chanel Allure Homme Sport eau de toilette uraknak
150 ml
53 780Ft

Kód: CHA0035 | Több mint 5 db a raktáron
1
Ajándék az Ön számára
15 000 Ft feletti megrendelés esetén választhat egy MEDIBLANC fogkrémet a kosarában.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Express One (Transoflex)
már holnap péntek 2020. 08. 07.
Személyes átvétel
már holnap péntek 2020. 08. 07.

Chanel Allure Homme Sport parfüm leírása
Összetétel

Legyen ragadozó, és lépje át saját határait! A Chanel Allure Homme Sport Eau de Toilette-et azoknak a férfiaknak alkották, akik szeretik a kihívásokat és saját határaik feszegetését. A mandarin élénk jegyei a karakteres fehér pézsmával összhangban lenyűgöző frissességet és intenzív aromát biztosítanak.

  • fűszeres-fás illat
  • sikerre vágyó, aktív férfiaknak
  • mindennapos viseletre alkalmas

Az illat összetétele
Az első illatolás után a mandarin és narancs édes jegyeit érezheti, amint sós, tengeri akkordokkal keverednek. Miután a fejillat kissé elillan, a pikáns bors kerül előtérbe, a keserédes nerolival és a cédrussal keveredve, amelyek emlékezetessé teszik az illatot. Legvégül az alapillat vaníliája, fehér pézsmája, ámbrája és tonkababja nyűgözi le, amelyet a kifújás után a leghosszabb ideig élvezhet.  

Az illat története
A Chanel Allure Homme Sport illatot 2004-ben alkotta meg Jacques Polge parfümőr.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
aldehidek, narancs, mandarin, tengeri tónusok
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
cédrus, bors, keserűnarancs
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
fehér pézsma, borostyán, vanília, tonkabab, elemi, vetiverfű
Az illat fajtája
fűszeres, fás

Chanel a márkáról

Gabrielle Bonheur Chanel, a Chanel márka divat-királynőnek nevezett alapítója,1883-ban, Saumurban, egy nyugat-francia kisvárosban született. A divat világát azonban Párizsban hódította meg, mégpedig progresszív, nadrágszáras és szoknyás kosztümtervével.

Coco Chanel bárénekesnőként kezdte, s itt szerezte becenevét is. Már 1912-ben megnyitotta első divatszalonját, és hamarosan elismert divattervező lett. A 20. század közepén ő határozta meg a haute couture trendeket, és olyan személyiségek viseltek Chanel márkát, mint Jacqueline Kennedy vagy Grace Kelly.

G. B. Chanel hamarosan kiterjesztette érdeklődését a kozmetika és a parfüm világára is, és legelső parfümje már 1921-ben meg is jent a piacon. A legendás Chanel N ° 5 parfümről volt szó, amely mindmáig az egyik leghíresebb és legeladottabb illat a világon. Ma már viszont nyugodtan nevezhetjük ugyancsak kultikusnak a Chanel Chance, a Chanel Coco Mademoiselle, a Chanel Allure Homme Sport vagy a Chanel Gabrielle illatot is.

Értékelés Chanel Allure Homme Sport