ChanelAllure Homme Sport Eau de Toilette uraknak

8×
Chanel Allure Homme Sport Eau de Toilette uraknak
Chanel Allure Homme Sport Eau de Toilette uraknak
Ingyenes kiszállítás
Spóroljon
110 980Ft

Spóroljon 36%
150 ml
69 950Ft

Raktáron | 46 633,33Ft / 100 ml, áfával | Kód: CHA0035
1
Express One Hungary
már holnap kedd 2021. 12. 07.
Személyes átvétel
csütörtök 2021. 12. 09.

Legyen ragadozó, és lépje át saját határait! A Chanel Allure Homme Sport Eau de Toilette-et azoknak a férfiaknak alkották, akik szeretik a kihívásokat és saját határaik feszegetését. A mandarin élénk jegyei a karakteres fehér pézsmával összhangban lenyűgöző frissességet és intenzív aromát biztosítanak.

  • fűszeres-fás illat
  • sikerre vágyó, aktív férfiaknak
  • mindennapos viseletre alkalmas

Az illat összetétele
Az első illatolás után a mandarin és narancs édes jegyeit érezheti, amint sós, tengeri akkordokkal keverednek. Miután a fejillat kissé elillan, a pikáns bors kerül előtérbe, a keserédes nerolival és a cédrussal keveredve, amelyek emlékezetessé teszik az illatot. Legvégül az alapillat vaníliája, fehér pézsmája, ámbrája és tonkababja nyűgözi le, amelyet a kifújás után a leghosszabb ideig élvezhet.  

Az illat története
A Chanel Allure Homme Sport illatot 2004-ben alkotta meg Jacques Polge parfümőr.

Teljes összetevőlista

ALCOHOL, PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER), LIMONENE, LINALOOL, BENZYL SALICYLATE, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, CITRONELLOL, CITRAL, COUMARIN, GERANIOL, IL28-1 A termék összetevőiért a gyártó felelős. A lehetséges változások miatt javasoljuk az összetevők ellenőrzését a termék csomagolásán.
Teljes szöveg

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
narancs, mandarin, tengeri tónusok, aldehidek
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
keserűnarancs, cédrus, bors
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
elemi, tonkabab, fehér pézsma, vetiverfű, vanília, borostyán
Az illat fajtája
fűszeres, fás

Gabrielle Bonheur Chanel, a Chanel márka divat-királynőnek nevezett alapítója,1883-ban, Saumurban, egy nyugat-francia kisvárosban született. A divat világát azonban Párizsban hódította meg, mégpedig progresszív, nadrágszáras és szoknyás kosztümtervével.

Coco Chanel bárénekesnőként kezdte, s itt szerezte becenevét is. Már 1912-ben megnyitotta első divatszalonját, és hamarosan elismert divattervező lett. A 20. század közepén ő határozta meg a haute couture trendeket, és olyan személyiségek viseltek Chanel márkát, mint Jacqueline Kennedy vagy Grace Kelly.

G. B. Chanel hamarosan kiterjesztette érdeklődését a kozmetika és a parfüm világára is, és legelső parfümje már 1921-ben meg is jent a piacon. A legendás Chanel N ° 5 parfümről volt szó, amely mindmáig az egyik leghíresebb és legeladottabb illat a világon. Ma már viszont nyugodtan nevezhetjük ugyancsak kultikusnak a Chanel Chance, a Chanel Coco Mademoiselle, a Chanel Allure Homme Sport vagy a Chanel Gabrielle illatot is.