Chanel Allure Homme Sport borotválkozás utáni arcvíz uraknak

Chanel Allure Homme Sport borotválkozás utáni arcvíz uraknak
Chanel Allure Homme Sport borotválkozás utáni arcvíz uraknak
100 ml

Kód: CHA10297 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

Leírás Chanel Allure Homme Sport
Összetétel

A kiváló Chanel Allure Homme Sport szakállápolót a modern férfi számára teremtették, akinek fontos, hogy mindig ápoltan nézzen ki. Nagyon jól egészíti ki ugyanazon kollekció illatát, finom illatot hagy maga után és egyben táplálja is a szakállat.

Tulajdonságok:

  • nyugtatja az arcbőrt
  • segíti a könnyű borotválkozást
  • minden férfinak örömöt szerez

Összetétel

Konzisztencia
víz

Chanel a márkáról

Gabrielle Bonheur Chanel, a Chanel márka divat-királynőnek nevezett alapítója,1883-ban, Saumurban, egy nyugat-francia kisvárosban született. A divat világát azonban Párizsban hódította meg, mégpedig progresszív, nadrágszáras és szoknyás kosztümtervével.

Coco Chanel bárénekesnőként kezdte, s itt szerezte becenevét is. Már 1912-ben megnyitotta első divatszalonját, és hamarosan elismert divattervező lett. A 20. század közepén ő határozta meg a haute couture trendeket, és olyan személyiségek viseltek Chanel márkát, mint Jacqueline Kennedy vagy Grace Kelly.

G. B. Chanel hamarosan kiterjesztette érdeklődését a kozmetika és a parfüm világára is, és legelső parfümje már 1921-ben meg is jent a piacon. A legendás Chanel N ° 5 parfümről volt szó, amely mindmáig az egyik leghíresebb és legeladottabb illat a világon. Ma már viszont nyugodtan nevezhetjük ugyancsak kultikusnak a Chanel Chance, a Chanel Coco Mademoiselle, a Chanel Allure Homme Sport vagy a Chanel Gabrielle illatot is.

Értékelés Chanel Allure Homme Sport