ChanelAllure Homme Eau de Toilette uraknak

2×
Chanel Allure Homme Eau de Toilette uraknak
Chanel Allure Homme Eau de Toilette uraknak
Akció
Spóroljon
50 560Ft

Spóroljon 14%
150 ml
42 980Ft

Raktáron | 28 653,33Ft / 100 ml, áfával | Kód: CHA0026
1
Express One Hungary
szerda 2021. 12. 01.
Személyes átvétel
csütörtök 2021. 12. 02.

Ha igazán különleges, férfi illatot keres akkor megtalálta. A Chanel Allure Homme eau de toilette uraknak kellemes, intenzív, keleties illat amely a legminőségibb alapanyagokból készült. Nehéz meghatározni az illatot, mégis lehetetlen neki ellenállni. Letisztult, szexi, megtestesíti a férfi karizmát és vonzerőt.

  • főleg hidegebb időjáráshoz
  • orientális-fűszeres illat
  • magabiztos férfiaknak

Illat összetétele
Az egyensúly és a harmónia dominál az illat kompozícióban. A mandarin és a koriander frissítő illata tárul fel elénk elsőként. Finoman fűszerezi őket az intenzív cédrusfa és a Cistus Labdanum. Az enyhén pikáns, madagaszkári fekete bors tökéletesen kiegészíti orientális illatait az Allure Homme eau de toilettenak.

Illat története
Friss, fűszeres-fás illat kompozíció, amely feltárja a viselője jelenlétét. A Chanel Allure Homme megtestesíti a férfias csábítást illatában. A híres Jacques Polge alkotta ezt a kivételes illatot amely 1999-ben született.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
tonkabab
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
cédrus
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
vetiverfű, szuhar
Az illat fajtája
fűszeres, fás

Gabrielle Bonheur Chanel, a Chanel márka divat-királynőnek nevezett alapítója,1883-ban, Saumurban, egy nyugat-francia kisvárosban született. A divat világát azonban Párizsban hódította meg, mégpedig progresszív, nadrágszáras és szoknyás kosztümtervével.

Coco Chanel bárénekesnőként kezdte, s itt szerezte becenevét is. Már 1912-ben megnyitotta első divatszalonját, és hamarosan elismert divattervező lett. A 20. század közepén ő határozta meg a haute couture trendeket, és olyan személyiségek viseltek Chanel márkát, mint Jacqueline Kennedy vagy Grace Kelly.

G. B. Chanel hamarosan kiterjesztette érdeklődését a kozmetika és a parfüm világára is, és legelső parfümje már 1921-ben meg is jent a piacon. A legendás Chanel N ° 5 parfümről volt szó, amely mindmáig az egyik leghíresebb és legeladottabb illat a világon. Ma már viszont nyugodtan nevezhetjük ugyancsak kultikusnak a Chanel Chance, a Chanel Coco Mademoiselle, a Chanel Allure Homme Sport vagy a Chanel Gabrielle illatot is.