Chanel Accessories tükör

5×
Chanel Accessories tükör
Chanel Accessories tükör
tükör
11 470Ft

Kód: CHA0002 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
kedd 2021. 01. 19.
Személyes átvétel
hétfő 2021. 01. 18.

Chanel Accessories termékleírás

Ha kételyei támadnának sminkjével kapcsolatban, egy pillanat alatt megszabadulhat tőlük! Ehhez elég, ha kéznél van egy Chanel Accessories ultravékony tükör, amely minden táskában és neszesszerben, de még zsebben is elfér. Megjelenését Ön a normál vagy a nagyítós tükörrel is ellenőrizheti – ez utóbbit különösen a részletek kidolgozása és a smink javítása során fogja értékelni.

Tulajdonságai:

  • praktikus, kétoldalú kivitel
  • klasszikus és nagyítós tükröt is tartalmaz
  • nagyon vékony és könnyű
  • a precíz sminkeléshez bármely napszakban
  • elegáns és kompakt formatervezés

Használata:
Egyszerűen nyissa fel a tükröt és szükség szerint használja a normál vagy a nagyítós oldalát.

Chanel a márkáról

Gabrielle Bonheur Chanel, a Chanel márka divat-királynőnek nevezett alapítója,1883-ban, Saumurban, egy nyugat-francia kisvárosban született. A divat világát azonban Párizsban hódította meg, mégpedig progresszív, nadrágszáras és szoknyás kosztümtervével.

Coco Chanel bárénekesnőként kezdte, s itt szerezte becenevét is. Már 1912-ben megnyitotta első divatszalonját, és hamarosan elismert divattervező lett. A 20. század közepén ő határozta meg a haute couture trendeket, és olyan személyiségek viseltek Chanel márkát, mint Jacqueline Kennedy vagy Grace Kelly.

G. B. Chanel hamarosan kiterjesztette érdeklődését a kozmetika és a parfüm világára is, és legelső parfümje már 1921-ben meg is jent a piacon. A legendás Chanel N ° 5 parfümről volt szó, amely mindmáig az egyik leghíresebb és legeladottabb illat a világon. Ma már viszont nyugodtan nevezhetjük ugyancsak kultikusnak a Chanel Chance, a Chanel Coco Mademoiselle, a Chanel Allure Homme Sport vagy a Chanel Gabrielle illatot is.

Értékelés Chanel Accessories5