ChanelAccessories mattító papír

Chanel Accessories mattító papír
Chanel Accessories mattító papír
150 db
14 690Ft

Raktáron | 97,93Ft / 1 db, áfával | Kód: CHA0012
1
Express One Hungary
kedd 2022. 01. 25.
Személyes átvétel
kedd 2022. 01. 25.

A minőségi Chanel Accessories termék gondoskodik arról, hogy az arcbőre még szebb legyen.

Tulajdonságok:

  • finommá és mattá teszi az arcbőrt
  • eltávolítja a felesleges faggyút az arcbőrről
  • utazáshoz és kézitáskába
  • egész nap folyamán üde sminket biztosít

Használata:
Helyezze óvatosan a kendőt az arc fénylő helyeire. Várjon egy kicsit, ne dörzsölje, majd távolítsa el. Különösen a T-zónán - a homlokon, orr körüli területeken és az állon történő használatra alkalmas.

Tulajdonságok

Hatás
mattítás

Gabrielle Bonheur Chanel, a Chanel márka divat-királynőnek nevezett alapítója,1883-ban, Saumurban, egy nyugat-francia kisvárosban született. A divat világát azonban Párizsban hódította meg, mégpedig progresszív, nadrágszáras és szoknyás kosztümtervével.

Coco Chanel bárénekesnőként kezdte, s itt szerezte becenevét is. Már 1912-ben megnyitotta első divatszalonját, és hamarosan elismert divattervező lett. A 20. század közepén ő határozta meg a haute couture trendeket, és olyan személyiségek viseltek Chanel márkát, mint Jacqueline Kennedy vagy Grace Kelly.

G. B. Chanel hamarosan kiterjesztette érdeklődését a kozmetika és a parfüm világára is, és legelső parfümje már 1921-ben meg is jent a piacon. A legendás Chanel N ° 5 parfümről volt szó, amely mindmáig az egyik leghíresebb és legeladottabb illat a világon. Ma már viszont nyugodtan nevezhetjük ugyancsak kultikusnak a Chanel Chance, a Chanel Coco Mademoiselle, a Chanel Allure Homme Sport vagy a Chanel Gabrielle illatot is.