Celine Dion Sensational eau de toilette nőknek

Márka: Celine Dion

1 termék méret 190 Ft

Csomagküldő – átvevőhelySzerda 2017.03.01.
TransoflexSzerda 2017.03.01.

A megadott idő informatív jellegű, a feltételezett kiszállítási időt jelzi.

Celine Dion Sensational változatok

 • Celine Dion Sensational eau de toilette nőknek 100 ml eau de toilette nőknek 100 ml 

  Ez a termék jelenleg nem elérhető.

  Kód: MXF0144

  6 290 Ft

  Figyelni az elérhetőséget

 • Celine Dion Sensational eau de toilette nőknek 50 ml eau de toilette nőknek 50 ml 

  Ez a termék jelenleg nem elérhető.

  Kód: CDN0022

  4 190 Ft

  Figyelni az elérhetőséget

 • Celine Dion Sensational eau de toilette nőknek 30 ml eau de toilette nőknek 30 ml 

  Ez a termék jelenleg nem elérhető.

  Kód: CDN0023

  3 190 Ft

  Figyelni az elérhetőséget

 • Celine Dion Sensational eau de toilette nőknek 15 ml eau de toilette nőknek 15 ml 

  Ez a termék jelenleg nem elérhető.

  Kód: CDN0177

  3 810 Ft

  Figyelni az elérhetőséget

 • Celine Dion Sensational eau de toilette nőknek 1 ml minta eau de toilette nőknek 1 ml minta 

  Több mint 5 db raktáron a központi raktárban

  Kód: CDN0165

  190 Ft

További termékek Celine Dion Sensational

Fel

Parfüm leírása Celine Dion Sensational

Értékelés

Az üveg kinézete

Illat intenzitás

Intenzitás

A teljes hatás

Összetétel

Fej

alma, körte, szilva

Szív

mimóza, rózsa, gyöngyvirág, ibolya, orrisz gyökérorrisz gyökérorrisz gyökér, jázmin, frézia

Alap

borostyán, pézsma

A Celine Dion tervezte Sensational egy varázslatos nyári illat, mely érett gyümölcsök és nyíló virágok mámorító illatával Önt is elbűvöli. Celine Dion meghódította a popzene iparág csúcsát; a Sensational segítségével Ön is valóra válthatja álmait!

Friss körte, alma és szilva, hűvös, gyümölcsös illata energiával tölti fel, elkíséri a sikerhez vezető rögös úton. Igyekezetét, kitartását a jázmin, a rózsa és a harangvirág lágy tónusai támogatják. Kellemes, jóleső mámorba ejtik érzékeit, melyből nem akar majd szabadulni. A parfümből sugárzó önbizalom és magabiztosság segít elérni kitűzött céljait. Merüljön el a Celine Dion Sensational varázslatos illatában, hogy az Ön vágyai is valóra válhassanak!

Fel

A Celine Dion márkáról

Céline Dion parfümök | A szórakoztatóipar csillagainak a parfümvilággal való kapcsolata elég gyakori. Ez alól nem kivétel a híres kanadai énekesnő, a Titanic felejthetetlen filmslágerének előadója, Céline Dion sem. A Coty Inc. vállalattal kötött szerződéssel a kezében 2004-ben indult el első, Céline Dion Notes parfümjével meghódítani az illatpiacot. A Céline Dion parfümök ugyanolyan igazlelkűek, mint maga az énekesnő. Egyedi harmonikus illatuk jellegzetes, melyek a könnyű virágos és melegebb keleties kompozíciók közötti egész palettát lefedik. Céline Dion döntése szerint márkája a fogyasztók széles körének készül, ehhez igazodik a rendkívül kedvező árfekvés is. Ügyfelei a megfizethető árért magas minőségű, szépen csomagolt parfümöt vásárolhatnak, melyet mindennapi viseletként és kivételes alkalmakkor is sikeresen használhatnak. A Céline Dion női illatok a képzelőerő, a báj és a személyes varázs elegyét képezik, és ezért a legkülönbözőbb társadalmi és korosztályba tartozó nők körében is sikeressé és kedveltté váltak. A Céline Dion parfümjeiben mintha csak saját élete és küldetése tükröződne, melynek üzenete, hogy az akadályokat le lehet és le kell küzdeni. Céline egy vagyontalan népes családba született, melyben a zene szeretete teljesen hozzátartozott a napi élethez. René Angélil producerrel való találkozása sorsszerűnek bizonyult, hiszen nem csak a munka területén, de idővel a magánéletben is társak lettek. Céline Dion egyik legújabb alkotása egy modern virágos gyümölcsös illat, a Céline Dion Signature. A parfüm maga a karizmatikus, elbűvölő, egészséges öntudattal és nagy életenergiával rendelkező nők előtti tisztelgés. Fejillata jeges körte, lédús szilva és friss zamatos alma sziporkázó jegyeivel bontakozik ki. Ezután kápráztató mimózával és mámorító jázminnal köszönt be a virágos szívillat. Az érzéki nő kifinomult alapillatát gazdag borostyán és meleg pézsma teszi teljessé. A Céline Dion női parfümök palettáján más rendkívül népszerű illatok is szerepelnek, mint például a Céline Dion Chic, a Céline Dion Pure Brilliance vagy a Céline Dion Sensational. Céline Dion parfümjei olyan nők kedvencei, akik szeretnek a figyelem központjába kerülni, ám ugyanakkor rendkívül természetesen, kifinomultan és kiegyensúlyozottan viselkednek. Kivétel nélkül minden illat mutatós üvegcsébe van zárva, mely tovább fokozza vonzerejüket. A Céline Dion parfümök elismerik nőiességét és megbízhatóan támogatják mindenben, amit éppen csinál.  

Fel

Videók Celine Dion Sensational -hoz

Fel

Értékelés Celine Dion Sensational

 • 2014. október 28.
  Koller

  Elegáns tartós illat.

Mit gondol Ön a Celine Dion Sensational termékről?

A csillaggal jelölt mezők * kitöltése kötelező.


Értékelés *

1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb

1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb

1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb

1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobbiparfumeria.hu neve mostantól Notinozasilkovna