Ceano Skin Care maszk arcra és testre

Ceano Skin Care maszk arcra és testre
Ceano Skin Care maszk arcra és testre
125 g

Kód: CEA0969 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

Tulajdonságok

Arcbőrtípus
száraz

Ceano a márkáról

Ceano kozmetika | Ceano – a természet harmóniája. A Ceano lettországi természetes kozmetika kitűnik egyszerű összetételével, melyek a legjobb alapanyagokon alapulnak.
A természetes kozmetika egyre nagyobb közkedveltségre tesz szert, melyek hatékony ápolást nyújtanak, valamint gyengédek a bőrhöz és a természethez is. Ebbe a kategóriába tartozó termékekben korlátozzák a kémiai anyagok jelenlétét, melyek a bőrön keresztül bejuthatnak a szervezetünkbe, inkább ezek természetes alternatíváját keresik.
A Ceano márka termékei nem tartalmaznak szintetikus habosítókat, mesterséges illatanyagokat, parabéneket vagy más kémiai adalékokat. Éppen ezért alkalmasak az allergiásoknak vagy az érzékeny gyermek bőrre is. Ez, a gyönyörű design csomagolással együtt, ideális ajándékot jelent mindenki számára, aki értékelni tudja az illatos testápoló termékeket, melyek összhangban vannak a természettel.
A Ceano kozmetika alapját a természetes növényi olajok és vajak képezik. Ma már mindenki ismeri a shea vajat és annak regeneráló hatásait, a mélyen tápláló és megújító szőlőmag-olajat vagy mandulaolajat, mely bármely típusú bőr mindennapi ápolására alkalmas.
Amennyiben szereti a fürdőszobában a természetes anyagokat, vagy örömet szeretne szerezni az érzékeinek gyönyörű illatokkal, akkor kényeztesse magát tusfürdő pudinggal, testpeelinggel, vajjal vagy krémmel, test- vagy arcmaszkokkal vagy más természetes termékkel a Ceano márkától.

Értékelés Ceano Skin Care