Catrice Sound of Silence

hosszantartó szemhéjfesték ceruza kiszerelésben applikátorral

1×
Catrice Sound of Silence hosszantartó szemhéjfesték ceruza kiszerelésben applikátorral
Catrice Sound of Silence hosszantartó szemhéjfesték ceruza kiszerelésben applikátorral
árnyalat C03 mudITATION 2,5 g

Kód: CTE1368 | Ez a termék jelenleg nem elérhető
Catrice Sound of Silence
árnyalat C03 mudITATION 2,5 g

Tulajdonságok

Szín
rózsaszín
Vízálló
nem

Catrice a márkáról

A Catrice dekoratív kozmetika minden nőt megihlet, aki szereti a sminket! Elsőrangú minőség, luxuscsomagolás, vonzó árak - ez az aktuális sminkelési tendenciák által inspirált Catrice kozmetika! A különböző színárnyalatoknak köszönhetően játszva varázsolhat akár extravagáns sminket, akár klasszikus stílusút. A Catrice márka filozófiája, a zabolátlanság, a sokszínűség és a változatosság bemutatása, amit minden nő kívánhat magának!
A Catrice márka exkluzív, limitált termékei - melyek a divatbemutatók kifutóin jelenleg megjelenő stílussal összhangban készülnek - nagyon népszerűek. Ennek köszönhető, hogy a Catrice márkával folyamatosan fedezhet fel és próbálhat ki valami újat!
Minden Catrice termék összetétele rendkívül jó minőségű és folyamatosan megújul. A Catrice dekoratív kozmetikumokat rendszeresen ellenőrzik és bőrgyógyászatilag jóváhagyják. A Catrice termékeket nem tesztelik állatokon, s ez nemcsak az egyes termékekre, hanem az előállításukhoz felhasznált különféle összetevőkre is vonatkozik.