Catrice Lash Couture #instavolume lashes műszempillák

Catrice Lash Couture #instavolume lashes műszempillák
Catrice Lash Couture #instavolume lashes műszempillák
Spóroljon
1 590Ft

Spóroljon 20%
+ ragasztó 1 ml
1 270Ft

1 270,00Ft / 1 db, áfával
Kód: CTE02032 | Raktáron
1
Csomagküldő – átvevőhely
már holnap csütörtök 2021. 06. 24.
Személyes átvétel
már holnap csütörtök 2021. 06. 24.

Leírás Catrice Lash Couture #instavolume lashes

Igazán feltűnővé varázsolják pillantását a Catrice Lash Couture #insta volume lashes műszempillák. Tökéletesen kiegészítik a mindennapi, és esti sminket is. Drámaian hosszú, és nagy volumenű pillák kiemelik a szemei szépségét. Egyszerűen applikálható, és akár többszörös viseletre is alkalmas.

Tulajdonságok:

  • optikailag megnagyobbítja a szemet és mélyíti a tekintetet
  • esti alkalmakra és nappal is viselhető
  • nagy volumenű, hosszú szempilla
  • gyors és egyszerű alkalmazás
  • természetes hatást kelt
  • kiemeli a szemsminket

Használata:
Vigyen fel megfelelő mennyiségű ragasztót az ön által választott műszempillák alapjára és ragasza a felső szemhéjára közvetlenül a szempillák tövéhez.

Catrice a márkáról

Mindig trendi, minőségi és elérhető árú. Ez a Catrice, amely egy beauty trendről sem feledkezik meg! Biztos lehet benne, hogy a Catrice termékek segítségével játszva érheti el a világ híres divatbemutatóit idéző megjelenést.  

A Catrice lelke Christina Oster-Daum – egy igazi hölgy, akinek világos elképzelései voltak a saját márkájáról: minőségi kozmetikumok, amelyeket valóban bármelyik nő megengedhet magának, mert mindenki megérdemli a szépség érzését. Ezért látta meg 2004-ben a napvilágot az első Catrice alapozó, az első Catrice szempillaspirál és az első Catrice púder és a tökéletes sminkek további elengedhetetlen kellékei. 

A Catrice sminktermékek nemcsak a kiváló minőségre, hanem a szépségipar trendjeinek figyelésére is nagy hangsúlyt helyeznek. A német márka legkedveltebb termékei közé tartozik a magas fedésű, de természetes hatású Catrice HD Liquid Coverage alapozó, a minden tökéletlenséget elrejtő Catrice Liquid Camouflage korrektor, vagy a Catrice Matt All Plus mattító púder. Említést érdemel a Catrice 1 Minute Face Perfector enyhén színezett alapozó bázis, a közkedvelt Catrice More Than Nude körömlakk, vagy a változatos színekben elérhető Catrice rúzs.

Értékelés Catrice Lash Couture #instavolume lashes