Catrice Eye & Brow

kontúr paletta szemre ls szemöldökre

Catrice Eye & Brow kontúr paletta szemre ls szemöldökre
Catrice Eye & Brow kontúr paletta szemre ls szemöldökre
Catrice Eye & Brow kontúr paletta szemre ls szemöldökre
árnyalat 010 But First, Cold Chocolate! 9,5 g

Kód: CTE1390 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

Áru elérhetőségének nyomon követése

Ajándék az Ön számára
Vásároljon bármilyen terméket az arc vagy sminkelés kategóriából legalább 9300 Ft értékben, és a kosárban valamennyi Saffee arctisztító termék közül választhat ajándékot.
Catrice Eye & Brow
árnyalat 010 But First, Cold Chocolate! 9,5 g

Áru elérhetőségének nyomon követése

Catrice Eye & Brow kozmetika leírása

A kiváló minőségű Catrice Eye & Brow szemsmink paletta segítségével a lehető legkülönfélébb szemsmink változatokat is elkészítheti.

Tulajdonságok:

  • rendkívül sokféle smink készítésére ad lehetőséget
  • sokáig kitart
  • kiemeli a szemet
  • jól kombinálható színek
  • gyors és egyszerű alkalmazás

Használata:
Vigye fel a szemhéjára a mellékelt applikátorral vagy az ujjai végével. Formázza és színezze ideális színűre és formájúra a szemöldökét ecset vagy applikátor segítségével.

Tulajdonságok

Szín
barna
Vízálló
nem

Catrice a márkáról

A Catrice dekoratív kozmetika minden nőt megihlet, aki szereti a sminket! Elsőrangú minőség, luxuscsomagolás, vonzó árak - ez az aktuális sminkelési tendenciák által inspirált Catrice kozmetika! A különböző színárnyalatoknak köszönhetően játszva varázsolhat akár extravagáns sminket, akár klasszikus stílusút. A Catrice márka filozófiája, a zabolátlanság, a sokszínűség és a változatosság bemutatása, amit minden nő kívánhat magának!
A Catrice márka exkluzív, limitált termékei - melyek a divatbemutatók kifutóin jelenleg megjelenő stílussal összhangban készülnek - nagyon népszerűek. Ennek köszönhető, hogy a Catrice márkával folyamatosan fedezhet fel és próbálhat ki valami újat!
Minden Catrice termék összetétele rendkívül jó minőségű és folyamatosan megújul. A Catrice dekoratív kozmetikumokat rendszeresen ellenőrzik és bőrgyógyászatilag jóváhagyják. A Catrice termékeket nem tesztelik állatokon, s ez nemcsak az egyes termékekre, hanem az előállításukhoz felhasznált különféle összetevőkre is vonatkozik.