Catrice Couture Single

műszempillák

Catrice Couture  Single műszempillák
Catrice Couture  Single műszempillák
Catrice Couture  Single műszempillák
műszempillák
1 450Ft

Kód: CTE1175 | Több mint 20 db a raktáron
db
Csomagküldő – átvevőhely
már holnap 2018. 12. 11., kedd
Személyes átvétel
már holnap 2018. 12. 11., kedd
Catrice Couture Single
műszempillák | 1 450Ft

Catrice Couture Single kozmetika leírása

A kiváló minőségű Catrice Couture Single termék hangsúlyozza a tekintetét és kiemeli a szeme szépségét.

Tulajdonságok:

  • természetes hatást kelt
  • sűrűbbé teszi és pótolja a hiányzó szempillákat
  • gyors és egyszerű alkalmazás
  • optikailag megnagyobbítja a szemet és mélyíti a tekintetet

Összetétel:

  • nem tartozéka a csomagolásnak

Használata:
Vigyen fel megfelelő mennyiségű ragasztót az ön által választott műszempillák alapjára és ragassza a felső szemhéjára közvetlenül a szempillák tövéhez. A biztonságos használat érdekében ne nyomja túl erősen, mert megsérülhet a bőr.

Catrice a márkáról

A Catrice dekoratív kozmetika minden nőt megihlet, aki szereti a sminket! Elsőrangú minőség, luxuscsomagolás, vonzó árak - ez az aktuális sminkelési tendenciák által inspirált Catrice kozmetika! A különböző színárnyalatoknak köszönhetően játszva varázsolhat akár extravagáns sminket, akár klasszikus stílusút. A Catrice márka filozófiája, a zabolátlanság, a sokszínűség és a változatosság bemutatása, amit minden nő kívánhat magának!
A Catrice márka exkluzív, limitált termékei - melyek a divatbemutatók kifutóin jelenleg megjelenő stílussal összhangban készülnek - nagyon népszerűek. Ennek köszönhető, hogy a Catrice márkával folyamatosan fedezhet fel és próbálhat ki valami újat!
Minden Catrice termék összetétele rendkívül jó minőségű és folyamatosan megújul. A Catrice dekoratív kozmetikumokat rendszeresen ellenőrzik és bőrgyógyászatilag jóváhagyják. A Catrice termékeket nem tesztelik állatokon, s ez nemcsak az egyes termékekre, hanem az előállításukhoz felhasznált különféle összetevőkre is vonatkozik.