CatriceBrow Fix Soap Stylist szemöldök rögzítő viasz

2×
Catrice Brow Fix Soap Stylist szemöldök rögzítő viasz
Catrice Brow Fix Soap Stylist szemöldök rögzítő viasz
Spóroljon
1 602Ft

Spóroljon 15%
4,1 g
1 360Ft

Raktáron | 33 170,73Ft / 100 g, áfával | Kód: CTE03337
1
Express One Hungary
péntek 2021. 12. 10.
Személyes átvétel
vasárnap 2021. 12. 12.
Szín
átlátszó

Mindig trendi, minőségi és elérhető árú. Ez a Catrice, amely egy beauty trendről sem feledkezik meg! Biztos lehet benne, hogy a Catrice termékek segítségével játszva érheti el a világ híres divatbemutatóit idéző megjelenést.  

A Catrice lelke Christina Oster-Daum – egy igazi hölgy, akinek világos elképzelései voltak a saját márkájáról: minőségi kozmetikumok, amelyeket valóban bármelyik nő megengedhet magának, mert mindenki megérdemli a szépség érzését. Ezért látta meg 2004-ben a napvilágot az első Catrice alapozó, az első Catrice szempillaspirál és az első Catrice púder és a tökéletes sminkek további elengedhetetlen kellékei. 

A Catrice sminktermékek nemcsak a kiváló minőségre, hanem a szépségipar trendjeinek figyelésére is nagy hangsúlyt helyeznek. A német márka legkedveltebb termékei közé tartozik a magas fedésű, de természetes hatású Catrice HD Liquid Coverage alapozó, a minden tökéletlenséget elrejtő Catrice Liquid Camouflage korrektor, vagy a Catrice Matt All Plus mattító púder. Említést érdemel a Catrice 1 Minute Face Perfector enyhén színezett alapozó bázis, a közkedvelt Catrice More Than Nude körömlakk, vagy a változatos színekben elérhető Catrice rúzs.