CatriceBronze Away To Costa Rica kontúrozó és élénkítő paletta

Catrice Bronze Away To Costa Rica kontúrozó és élénkítő paletta
Catrice Bronze Away To Costa Rica kontúrozó és élénkítő paletta
20 g

Ez a termék jelenleg nem elérhető | Kód: CTE03374

A minőségi Catrice Bronze Away To Costa Rica bronzosító tökéletessé teszi az arcbőr megjelenését és enyhén napbarnított hatást kölcsönöz neki.

Tulajdonságok:

  • egészséges megjelenésűvé teszi az arcot
  • természetes megjelenést ad
  • tökéletesen világosítja az arcot
  • kipihent és felszabadult megjelenést kölcsönöz az arcbőrnek

Használata:
Vigye fel az arcának azokra a részeire, melyeket hangsúlyozni szeretne. A napbarnított megjelenésért vigyen fel egy kis mennyiséget a teljes arcára.

Tulajdonságok

Árnyalat
barna, arany

Mindig trendi, minőségi és elérhető árú. Ez a Catrice, amely egy beauty trendről sem feledkezik meg! Biztos lehet benne, hogy a Catrice termékek segítségével játszva érheti el a világ híres divatbemutatóit idéző megjelenést.  

A Catrice lelke Christina Oster-Daum – egy igazi hölgy, akinek világos elképzelései voltak a saját márkájáról: minőségi kozmetikumok, amelyeket valóban bármelyik nő megengedhet magának, mert mindenki megérdemli a szépség érzését. Ezért látta meg 2004-ben a napvilágot az első Catrice alapozó, az első Catrice szempillaspirál és az első Catrice púder és a tökéletes sminkek további elengedhetetlen kellékei. 

A Catrice sminktermékek nemcsak a kiváló minőségre, hanem a szépségipar trendjeinek figyelésére is nagy hangsúlyt helyeznek. A német márka legkedveltebb termékei közé tartozik a magas fedésű, de természetes hatású Catrice HD Liquid Coverage alapozó, a minden tökéletlenséget elrejtő Catrice Liquid Camouflage korrektor, vagy a Catrice Matt All Plus mattító púder. Említést érdemel a Catrice 1 Minute Face Perfector enyhén színezett alapozó bázis, a közkedvelt Catrice More Than Nude körömlakk, vagy a változatos színekben elérhető Catrice rúzs.