Catrice Blush Artist élénkítő arcpirosító

    • Catrice Blush Artist élénkítő arcpirosító
      více

     Catrice Blush Artist változatok

     • Catrice Blush Artist élénkítő arcpirosító 020 CorAll I Need 10 gélénkítő arcpirosító 

      Ez a termék jelenleg nem elérhető.

      020 CorAll I Need 10 g
      Kód: CTE1354

     Fel

     A Catrice márkáról

     Értékelés

     Egyszerű használat

     Kozmetikai minőség

     Eredményesség

     A Catrice dekoratív kozmetika minden nőt megihlet, aki szereti a sminket! Elsőrangú minőség, luxuscsomagolás, vonzó árak - ez az aktuális sminkelési tendenciák által inspirált Catrice kozmetika! A különböző színárnyalatoknak köszönhetően játszva varázsolhat akár extravagáns sminket, akár klasszikus stílusút. A Catrice márka filozófiája, a zabolátlanság, a sokszínűség és a változatosság bemutatása, amit minden nő kívánhat magának! A Catrice márka exkluzív, limitált termékei - melyek a divatbemutatók kifutóin jelenleg megjelenő stílussal összhangban készülnek - nagyon népszerűek. Ennek köszönhető, hogy a Catrice márkával folyamatosan fedezhet fel és próbálhat ki valami újat! Minden Catrice termék összetétele rendkívül jó minőségű és folyamatosan megújul. A Catrice dekoratív kozmetikumokat rendszeresen ellenőrzik és bőrgyógyászatilag jóváhagyják. A Catrice termékeket nem tesztelik állatokon, s ez nemcsak az egyes termékekre, hanem az előállításukhoz felhasznált különféle összetevőkre is vonatkozik. 

      

     Fel

     Értékelés Catrice Blush Artist

     • 2017. október 23., hétfő
      Kiss Dorottya

      Kiváló minőségű termék

     • 2017. január 9., hétfő
      Marianna

      CorAll-trendeltem, sajnos csak a harmadik árnyalatot tudom használni, a többi nem az én színem. Tartós, nem kell sokat feltenni belőle -ezek a pozitívumok. A negatívum, hogy neten keresztül nem sikerült még eddig eltalálni a megfelelő pirosító árnyalatot, ez esetben sem.

     Mit gondol Ön a Catrice Blush Artist termékről?

     A csillaggal jelölt mezők * kitöltése kötelező.


     Értékelés *

     1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb "

     1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb "

     1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb "     Az elküldéssel hozzájárulását adja ahhoz, hogy a Notino s.r.o. /Kft./, 639 00 Brno, Londýnské náměstí 881/6, cégazonosító száma 27609057, az Ön személyes adatait termékértékelés feldolgozása és megjelenítése céljából feldolgozza. Az adatok átadhatók leányvállalatok és további adatfeldolgozók részére, akik azokat feldolgozhatják. Az Ön által adott engedélyt bármikor jogában áll visszavonni, valamint kérni az adatkezelőtől a személyes adataihoz történő hozzáférését, azok javítását, törlését, valamint átadhatóságát, illetve feldolgozhatóságának korlátozását. Bővebb információkat a személyes adatkezelési alapelvek tartalmaznak.​

     Menu