CatriceAdvent Beauty Mini ecset az alap szemhéjfestékekre mini

Catrice Advent Beauty Mini ecset az alap szemhéjfestékekre mini
Catrice Advent Beauty Mini ecset az alap szemhéjfestékekre mini
Új
940Ft

Raktáron | 940,00Ft / 1 db, áfával | Kód: CTE03425
1
Express One Hungary
kedd 2022. 01. 25.
Személyes átvétel
kedd 2022. 01. 25.

A kiváló minőségű Catrice Advent Beauty szemsmink ecset a szem sminkeléséhez nélkülözhetetlen kellék.

Tulajdonságok:

  • lehetővé teszi a szemhéjpúderek gyors felvitelét
  • optimális rétegben hordja fel a szemhéjfestéket
  • remekül fekszik a kézben
  • utazáshoz és kézitáskába is

Használata:
Vigye fel az ecset segítségével a szemfestéket a szemhéjára finom húzó mozdulatokkal.

Mindig trendi, minőségi és elérhető árú. Ez a Catrice, amely egy beauty trendről sem feledkezik meg! Biztos lehet benne, hogy a Catrice termékek segítségével játszva érheti el a világ híres divatbemutatóit idéző megjelenést.  

A Catrice lelke Christina Oster-Daum – egy igazi hölgy, akinek világos elképzelései voltak a saját márkájáról: minőségi kozmetikumok, amelyeket valóban bármelyik nő megengedhet magának, mert mindenki megérdemli a szépség érzését. Ezért látta meg 2004-ben a napvilágot az első Catrice alapozó, az első Catrice szempillaspirál és az első Catrice púder és a tökéletes sminkek további elengedhetetlen kellékei. 

A Catrice sminktermékek nemcsak a kiváló minőségre, hanem a szépségipar trendjeinek figyelésére is nagy hangsúlyt helyeznek. A német márka legkedveltebb termékei közé tartozik a magas fedésű, de természetes hatású Catrice HD Liquid Coverage alapozó, a minden tökéletlenséget elrejtő Catrice Liquid Camouflage korrektor, vagy a Catrice Matt All Plus mattító púder. Említést érdemel a Catrice 1 Minute Face Perfector enyhén színezett alapozó bázis, a közkedvelt Catrice More Than Nude körömlakk, vagy a változatos színekben elérhető Catrice rúzs.