Catrice3D Brow Two-Tone szemöldök pomádé 2 az 1-ben

2×
Catrice 3D Brow Two-Tone szemöldök pomádé 2 az 1-ben
Catrice 3D Brow Two-Tone szemöldök pomádé 2 az 1-ben
árnyalat 020 Medium to Dark 5 g
1 740Ft

Raktáron | 34 800,00Ft / 100 g, áfával | Kód: CTE02956
1
Express One Hungary
szerda 2021. 12. 01.
Személyes átvétel
szerda 2021. 12. 01.

Tökéletesen formázza és feltölti a szemöldököt. A Catrice 3D Brow Two-Tone szemöldök pomádé 2 az 1-ben igazán természetes hatást kelt és visszafogott vagy drámaibb sminkhez is alkalmas. A világosabb szín ideális a szemöldök apró szálai megrajzolására, míg a sötétebb szín kiemeli a szemöldök végét.

Tulajdonságok:

  • formázza és struktúrát ad a szemnek
  • igazan természetes hatást kelt
  • két egymáshoz illő árnyalat
  • egyszerű használat
  • hosszantartó hatás
  • vízálló termék

Használata:
Rövid húzó mozdulatokkal rajzolja meg és töltse ki a szemöldökét a kívánt formára. A világosabb színt a szemöldök elejére, míg a sötétebbet a szemöldök végére használja.

Tulajdonságok

Szín
világosbarna, sötétbarna

Mindig trendi, minőségi és elérhető árú. Ez a Catrice, amely egy beauty trendről sem feledkezik meg! Biztos lehet benne, hogy a Catrice termékek segítségével játszva érheti el a világ híres divatbemutatóit idéző megjelenést.  

A Catrice lelke Christina Oster-Daum – egy igazi hölgy, akinek világos elképzelései voltak a saját márkájáról: minőségi kozmetikumok, amelyeket valóban bármelyik nő megengedhet magának, mert mindenki megérdemli a szépség érzését. Ezért látta meg 2004-ben a napvilágot az első Catrice alapozó, az első Catrice szempillaspirál és az első Catrice púder és a tökéletes sminkek további elengedhetetlen kellékei. 

A Catrice sminktermékek nemcsak a kiváló minőségre, hanem a szépségipar trendjeinek figyelésére is nagy hangsúlyt helyeznek. A német márka legkedveltebb termékei közé tartozik a magas fedésű, de természetes hatású Catrice HD Liquid Coverage alapozó, a minden tökéletlenséget elrejtő Catrice Liquid Camouflage korrektor, vagy a Catrice Matt All Plus mattító púder. Említést érdemel a Catrice 1 Minute Face Perfector enyhén színezett alapozó bázis, a közkedvelt Catrice More Than Nude körömlakk, vagy a változatos színekben elérhető Catrice rúzs.