Catrice 18H Colour & Contourszemceruza hegyezővel

Catrice 18H Colour & Contour szemceruza hegyezővel
Catrice 18H Colour & Contour szemceruza hegyezővel

Catrice 18H Colour & Contour termékleírás

A Catrice 18H Colour & Contour szemceruzával játszva rajzolhatja meg a tekintetét kiemelő pontos szemvonalat. Ráadásul a ceruza végébe rejtett praktikus hegyezőnek köszönhetően utazáshoz is ideális!

Tulajdonságok:

  • pontosan kontúrozza a szemet
  • sokáig, akár 18 órán át is megmarad
  • lágy textúra és intenzíven telt szín
  • beépített hegyező

Alkalmazása:
Rajzolja meg a szemvonalat a belső szemzugtól indulva kifelé haladva a szempillák vonala mentén.

Catrice a márkáról

A Catrice dekoratív kozmetika minden nőt megihlet, aki szereti a sminket! Elsőrangú minőség, luxuscsomagolás, vonzó árak - ez az aktuális sminkelési tendenciák által inspirált Catrice kozmetika! A különböző színárnyalatoknak köszönhetően játszva varázsolhat akár extravagáns sminket, akár klasszikus stílusút. A Catrice márka filozófiája, a zabolátlanság, a sokszínűség és a változatosság bemutatása, amit minden nő kívánhat magának!
A Catrice márka exkluzív, limitált termékei - melyek a divatbemutatók kifutóin jelenleg megjelenő stílussal összhangban készülnek - nagyon népszerűek. Ennek köszönhető, hogy a Catrice márkával folyamatosan fedezhet fel és próbálhat ki valami újat!
Minden Catrice termék összetétele rendkívül jó minőségű és folyamatosan megújul. A Catrice dekoratív kozmetikumokat rendszeresen ellenőrzik és bőrgyógyászatilag jóváhagyják. A Catrice termékeket nem tesztelik állatokon, s ez nemcsak az egyes termékekre, hanem az előállításukhoz felhasznált különféle összetevőkre is vonatkozik. 

Értékelés Catrice 18H Colour & Contour