CartierPasha de Cartier Edition Noire Sport Eau de Toilette uraknak

2×
Cartier Pasha de Cartier Edition Noire Sport Eau de Toilette uraknak
Cartier Pasha de Cartier Edition Noire Sport Eau de Toilette uraknak
150 ml
33 000Ft

Több mint 5 db a raktáron | 22 000,00Ft / 100 ml, áfával | Kód: CAR1216
1
Express One Hungary
hétfő 2021. 12. 13.
Személyes átvétel
hétfő 2021. 12. 13.

Energiával teli és igazán magával ragadó illatot rejt flakonjában a Cartier Pasha de Cartier Edition Noire Sport Eau de Toilette uraknak. Hatása annyira frissítő, hogy vele minden akadályt könnyedén és magabiztosan vehet. Igazán férfias illata ideális választás a forró, nyári időjáráshoz.

  • főként melegebb időjáráshoz
  • magabiztos férfiaknak
  • aromás-fás illat

Illat összetétele
Könnyed, vízi tónusokkal indít a Pasha de Cartier Edition Noire Sport illata. Az egzotikus citrusok új energiával töltik fel már az első pillanatokban. Szíve tele van tengeri tónusokkal, amelyek egy kellemes, nyári vakációra emlékeztetnek. Legtovább bőrén a borostyán, aromás szantálfa és a cédrus marad meg.

Illat története
A Cartier Pasha de Cartier Edition Noire Sport az eredeti Noire illat energizáló, friss változata. Ideális választás nappali viseletre is. Titokzatos, csábító illatát a jellegzetes formájú vörös-fekete flakon rejti. Az illat 2015-ben jelent meg először és azóta rengeteg férfi szívét elnyerte.

Teljes összetevőlista

ALCOHOL, PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER), LIMONENE, LINALOOL, BENZYL SALICYLATE, CITRONELLOL, CITRAL, HEXYL CINNAMAL, COUMARIN, BHT, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, EUGENOL, GERANIOL, DISODIUM EDTA A termék összetevőiért a gyártó felelős. A lehetséges változások miatt javasoljuk az összetevők ellenőrzését a termék csomagolásán.
Teljes szöveg

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
vízi tónusok, citrusok
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
tengeri tónusok
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
cédrus, szantálfa, borostyán
Az illat fajtája
aromás, fás

Cartier parfümök | A Cartiert bizonyára nem kell hosszasan bemutatni. A világ egyik legismertebb ékszerházáról van szó. Kevesen tudják viszont, hogy a luxus nyakékek, órák, gyűrűk, stb. mellett kozmetikumokat is árusít.
Ez, a Louis-Francois Cartier által, 1847-ben alapított francia márka a legigényesebb ügyfeleket célozza meg, azokat, akik az igazán exkluzív termékeket keresik, és hajlandóak értük csillagászati összegeket fizetni. Cartier ékszerek nemcsak sok híres színészt és énekest díszítettek és díszítenek, de különböző királyi családok tagjait is. A Cartier parfümök megvásárlása azonban biztosan Önt sem teszi tönkre. Éppen ellenkezőleg - az áruk meglepően alacsony.
Ugyanez nem mondható el azonban a Cartier üvegcsékről, amelyek még néhány évtizeddel korábban jelentek meg a piacon, mint a két első illat (a Must de Cartier és a Santos de Cartier). Ezeket az elragadó üvegcséket színarany és drágakövek díszítették, s ezt a luxust közönséges halandók semmiképp sem engedhették meg maguknak.
A Cartier büszke lehet arra, hogy a kozmetikai gyártók között egyike azon nagyon keveseknek, akiknek saját parfümőrjük van, mégpedig a híres Mathilde Laurent. Ő szisztematikusan keresi a legritkább és legjobb minőségű alapanyagokat, és azokból olyan igazi műalkotásokat kreál, mint a Cartier L'Heure Vertueuse III, a Cartier Baiser Volé, vagy a Cartier de Lune. Érdemes megjegyezni, hogy ún. „testreszabott”, parfümök készítésével is foglalkozik, ami rendkívül türelem- és időigényes tevékenység.
Némely Cartier illat erősek, míg mások édesek. Mindegyik azonban féktelen szenvedéllyel teli. Mellesleg, a fentebb említett Baiser Volé név „lopott csók”-nak fordítható. Amennyiben báját és érzékiségét szeretné hangsúlyozni, az Ön számára kétségtelenül a Cartier a megfelelő választás!
A Cartier márka bizonyára vonzó mindazok számára, akik nem félnek szabadjára engedni érzelmeiket, szeretnék kipróbálni a zseniális Mathilde Lauren parfümjeit, valamint exkluzív, de egyben megfizethető kozmetikumokat keresnek.