Carrera Pour Homme eau de toilette férfiaknak

 • Carrera Pour Homme eau de toilette férfiaknak
 • Carrera Pour Homme eau de toilette férfiaknak 1
 • Carrera Pour Homme eau de toilette férfiaknak 2
 • Carrera Pour Homme eau de toilette férfiaknak 3
 • Carrera Pour Homme eau de toilette férfiaknak 4
   více

  Carrera Pour Homme változatok

  • Carrera Pour Homme eau de toilette férfiaknak 100 ml eau de toilette férfiaknak 100 ml  

   Ez a termék jelenleg nem elérhető.

   Kód: CRA0160

  Fel

  A Carrera márkáról

  Értékelés

  Az üveg kinézete

  Illat intenzitás

  Intenzitás

  A teljes hatás

  Összetétel

  Fej

  bergamott, koriander, palisander, levandula, tárkony

  Szív

  szegfűszeg, jázmin, ánizs, fenyő, gólyaorr

  Alap

  borostyán, cédrus

  Az illatok világában a férfiak mindig is sajátos helyzetben voltak. Lehet, hogy parfümökről gyakrabban női szemszögből esik szó, és főként női illatok jelennek meg, de a Carrera márka épp annak bizonyítéka, hogy a parfümszakmát a férfiak is komolyan veszik. A Carrera férfi illatokat a nem hivalkodó férfiak részére alkották meg, akik keresik az erős élményeket, önbizalommal teltek, és ízléses eredetiségre vágynak.

  A Carrera kollekcióhoz használt, stilizált elnevezés, a minőség, a dinamizmus és az eredetiség garanciája . A férfiaknál pont azt a férfiasságot emeli ki, ami a legjellemzőbb rájuk. A Carrera illatok üde, csábító és karizmatikus tónusai kettős hatással bírnak. A férfiak ezekkel természetesnek érzik magukat, környezetük pedig nagyon pozitívan látja őket. A Carrera illatoknak nincs szükségük arra, hogy különcségükkel kápráztassanak el, varázsuk mélyebben, a minőségi összetevőkben, az érdekes kombinációkban és a tökéletes összhangban rejlik.

  A Carrera márka története után kutatva mélyen vissza kell mennünk a múltba. Az alapító Wilhelm Müelhens már 1792-ben megalkotta híres Eau De Cologne Original 4711-ét, majd ezt követően jelen volt a rangos Carrera kompozíciók születésénél. A márka mindmáig ihletet merít keletkezése idejéből és alapítójának megkérdőjelezhetetlen mesteri szakértelméből.

  A mély hagyományhoz ma innováció társul, a mai férfiak igényeire való reagálással, karizmatikus és egyedülálló illatokat eredményezve. A legismertebbek közé a már abszolút klasszikusnak számító Carrera pour Homme vagy Carrera Master tatozik.

  Ezt a márkát azok a férfiak fogják választani, akiknek nincs szükségük túltelített, hivalkodó, belső varázsukat könnyen túlharsogó illatokba burkolózni. Ellenkezőleg: a Carrera kifinomultan, és szinte a távolból ösztönzi a férfiak önbizalmát, valamint finoman felszínre hozza személyiségüket.

  A Carrera illatok kedveltségéhez a jellegzetes megjelenésű üvegcsék, a kedvező ár, valamint a márka valódi hírneve is hozzájárul. A modern felfogású klasszikus mindazokat várja, akik a diszkrét, de annál lenyűgözőbb szexepil hívei, és illatukkal meghatározott életérzést fejeznek ki. A Carrera egyértelmű üzenet, hogy férfinak lenni remek szerep!

   

  Fel

  Értékelés Carrera Pour Homme

  Mit gondol Ön a Carrera Pour Homme termékről?

  A csillaggal jelölt mezők * kitöltése kötelező.


  Értékelés *

  1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb "

  1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb "

  1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb "

  1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb "


  Az elküldéssel hozzájárulását adja ahhoz, hogy a Notino s.r.o. /Kft./, az Ön személyes adatait termékértékelés feldolgozása és megjelenítése céljából feldolgozza. Az Ön által adott engedélyt bármikor jogában áll visszavonni. A további információkat a Személyes adatok kezelésére vonatkozó irányelvek tartalmazzák.​