Carrera

Az illatok világában a férfiak mindig is sajátos helyzetben voltak. Lehet, hogy parfümökről gyakrabban női szemszögből esik szó, és főként női illatok jelennek meg, de a Carrera márka épp annak bizonyítéka, hogy a parfümszakmát a férfiak is komolyan veszik. A Carrera férfi illatokat a nem hivalkodó férfiak részére alkották meg, akik keresik az erős élményeket, önbizalommal teltek, és ízléses eredetiségre vágynak.

A Carrera kollekcióhoz használt, stilizált elnevezés, a minőség, a dinamizmus és az eredetiség garanciája . A férfiaknál pont azt a férfiasságot emeli ki, ami a legjellemzőbb rájuk. A Carrera illatok üde, csábító és karizmatikus tónusai kettős hatással bírnak. A férfiak ezekkel természetesnek érzik magukat, környezetük pedig nagyon pozitívan látja őket. A Carrera illatoknak nincs szükségük arra, hogy különcségükkel kápráztassanak el, varázsuk mélyebben, a minőségi összetevőkben, az érdekes kombinációkban és a tökéletes összhangban rejlik.

A Carrera márka története után kutatva mélyen vissza kell mennünk a múltba. Az alapító Wilhelm Müelhens már 1792-ben megalkotta híres Eau De Cologne Original 4711-ét, majd ezt követően jelen volt a rangos Carrera kompozíciók születésénél. A márka mindmáig ihletet merít keletkezése idejéből és alapítójának megkérdőjelezhetetlen mesteri szakértelméből.

A mély hagyományhoz ma innováció társul, a mai férfiak igényeire való reagálással, karizmatikus és egyedülálló illatokat eredményezve. A legismertebbek közé a már abszolút klasszikusnak számító Carrera pour Homme vagy Carrera Master tatozik.

Ezt a márkát azok a férfiak fogják választani, akiknek nincs szükségük túltelített, hivalkodó, belső varázsukat könnyen túlharsogó illatokba burkolózni. Ellenkezőleg: a Carrera kifinomultan, és szinte a távolból ösztönzi a férfiak önbizalmát, valamint finoman felszínre hozza személyiségüket.

A Carrera illatok kedveltségéhez a jellegzetes megjelenésű üvegcsék, a kedvező ár, valamint a márka valódi hírneve is hozzájárul. A modern felfogású klasszikus mindazokat várja, akik a diszkrét, de annál lenyűgözőbb szexepil hívei, és illatukkal meghatározott életérzést fejeznek ki. A Carrera egyértelmű üzenet, hogy férfinak lenni remek szerep!

teljes szöveg szöveg elrejtése

Menu