Carolina Herrera Good Girl Suprême Eau de Parfum hölgyeknek

15×
Carolina Herrera Good Girl Suprême Eau de Parfum hölgyeknek
Carolina Herrera Good Girl Suprême Eau de Parfum hölgyeknek
Akció
Spóroljon
36 130Ft

Spóroljon 34%
50 ml
24 000Ft

48 000Ft / 100 ml, áfával
Kód: CHR03307 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
csütörtök 2021. 03. 04.
Személyes átvétel
csütörtök 2021. 03. 04.

Carolina Herrera Good Girl Suprême parfüm leírása
Összetétel

Leplezze le az Önben rejlő lázadót! A női Carolina Herrera Good Girl Suprême Eau de Parfum minden jó kislányt arra biztat, hogy egyik arcát se rejtse el. Engedje, hogy Önön is kibontakozzon ez az ellentétekkel teli illat, amely tökéletes összhangban lesz sokszínű személyiségével!

  • keleties, intenzíven csábító illat
  • az illatkompozíció és az üvegcse is az ikonikus Good Girl-re utal
  • 2020-ban mutatták be

Az illat összetétele
A fejillatban érezhető zamatos bogyós gyümölcsök és az elbűvölő egyiptomi jázmin kettőse leplezetlenül vágykeltő hatású. Utánuk az édes, bódító tubarózsa és a tonkabab melengető jegyei bontakoznak ki. Az illat csak lassan illan el a mélyen füstös-édes vetiver jegyeivel.

Az illat története
A Carolina Herrera Good Girl Suprême illata mindent a fény és az árnyékok ellentétére, valamint a legendás Good Girl-nél is erősebb csábító intenzitásra tett fel. Merészsége nemcsak az illatkompozícióban, hanem az üvegcsén is tetten érhető.

A magassarkú cipő formája, ami már az elődjéhez is tökéletesen illett, most csillámokkal idézi meg az égi magasságokat, így pedig bármelyik fésülködőasztal igazi éke lesz. Az illathoz ezúttal is az igéző pillantású Karlie Kloss adta az arcát.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
erdei termések
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
egyiptomi jázmin
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
tonkabab
Az illat fajtája
orientális, virágos

Carolina Herrera a márkáról

„Felelősnek érzem magam napjaink nője iránt. Felelősséget, hogy magabiztosnak, modernnek, és többek között szépnek érezze magát“. Carolina Herrera venezuelai divattervezőnő szavai annak a márkának az eszmeiségét tükrözik, melyet 1980-ban ő hívott életre, és melynek saját nevét is kölcsönözte.

A nemzetközi kultúra és divat hatása alatt álló Carolina Herrera már kezdetektől kitűnt egyedülálló egyedi stílusával. Diana Vreeland, a Vogue legendás divatszerkesztőjének támogatásával debütált saját kollekciójával a New York-i Metropolitan Clubban, és elnyerte a kritikusok elismerését. Hamarosan Jacqueline és Caroline Kennedy, Laura Bush, idővel pedig Michelle Obama is az ő ruháit viselte.

Az első Carolina Herrera parfüm 1988. évi bemutatásával a márka sikeresen meghódította a parfümök világát. Nemsokára pedig a nevében a hőn szeretett Manhattan kerületre utaló Carolina Herrera 212 kollekcióval, továbbá a Carolina Herrera Good Girl és Bad Boy női és férfi parfümpárossal kápráztatta el a nagyközönséget. Ahogyan a márka többi parfümje, valamint maga a márka is, ezek is a luxust, eleganciát és az idők felettiséget testesítik meg.

Értékelés Carolina Herrera Good Girl Suprême15