Carolina Herrera Good Girl Légèreeau de parfum hölgyeknek

6×
Carolina Herrera Good Girl Légère eau de parfum hölgyeknek
Carolina Herrera Good Girl Légère eau de parfum hölgyeknek
Ingyenes kiszállítás
38500Ft

Spóroljon 15%
80 ml
32910Ft

Kód: CHR1362 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
péntek 2019. 12. 13.
Személyes átvétel
péntek 2019. 12. 13.
  • parfüm leírása
  • a márkáról
  • Értékelés

Carolina Herrera Good Girl Légère parfüm leírása
Összetétel

Úgy tartják önről, hogy több arca van? Mutassa meg mindegyiket! A Carolina Herrera Good Girl Légère Eau de Parfum megerősíti abban, hogy egyetlen olyan ok sem létezik, amiért egynél kellene maradnia. Legyen az, aki lenni akar. Legyen éjjel és nappal is femme fatale.

  • nappal és esti alkalmakon is viselhető, keleties virágos illat
  • öntudatos, merész nőknek
  • a Carolina Herrera Good Girl könnyített változata

Az illat összetétele
Már a Good Girl Légère első jegyei is elbűvölik az érzékeit. Fejillatában zamatos mandarinnal bontakozik ki, majd eljön a fenséges főfogás, az ylang-ylang és a jázmin édes akkordjainak az ideje. Az illatkompozíció tökéletes harmóniájáról az Eau de Parfum alapját alkotó karamell és a tonkabab esszenciája gondoskodik.

Az illat története
A Good Girl Légère parfüm még a könnyített változatban sem váltott cipőt és megmaradt az ikonikus tűsarkú formájú üvegcse mellett. A Good Girl teljesen lakkozott változatától azonban egy kissé, vagyis a színek áramlásában különbözik.

Teljesen átlátszó orra egészen mélyen sötétkékbe megy át. A nappal éjszakába fordulását, valamint a „jó“ és a „rossz“ közötti átmenetet szimbolizálja. Az erőt jelképező aranyszínű sarka, a Good Girl sorozat üvegcséinek állandó részeként, változatlan maradt.

Összetétel

Fej
mandarin
Szív
ylang-ylang, valódi jázmin (arab)
Alap
tonkabab, karamell
Az illat fajtája
virágos, orientális

Carolina Herrera a márkáról

„Felelősnek érzem magam napjaink nője iránt. Felelősséget, hogy magabiztosnak, modernnek, és többek között szépnek érezze magát“. Carolina Herrera venezuelai divattervezőnő szavai annak a márkának az eszmeiségét tükrözik, melyet 1980-ban ő hívott életre, és melynek saját nevét is kölcsönözte.

A nemzetközi kultúra és divat hatása alatt álló Carolina Herrera már kezdetektől kitűnt egyedülálló egyedi stílusával. Diana Vreeland, a Vogue legendás divatszerkesztőjének támogatásával debütált saját kollekciójával a New York-i Metropolitan Clubban, és elnyerte a kritikusok elismerését. Hamarosan Jacqueline és Caroline Kennedy, Laura Bush, idővel pedig Michelle Obama is az ő ruháit viselte.

Az illatok világában is sikert aratott a márka első Carolina Herrera parfümjének 1988. évi bemutatója. Később a nagyközönséget főleg a nevével a szeretett Manhattanra utaló Carolina Herrera 212 kollekcióval, illetve a Carolina Herrera Good Girl Eau de Parfum illatával kápráztatta el. Ezek is, akárcsak a többi illat és az egész márka, a luxust, az eleganciát és az idők felett állóságot képviselik.

Értékelés Carolina Herrera Good Girl Légère