Carolina Herrera Good Girl Légèreeau de parfum hölgyeknek

10×
Carolina Herrera Good Girl Légère eau de parfum hölgyeknek
Carolina Herrera Good Girl Légère eau de parfum hölgyeknek
Spóroljon
38 500Ft

Spóroljon 15%
80 ml
32 910Ft

Kód: CHR1362 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
kedd 2020. 07. 07.
Személyes átvétel
hétfő 2020. 07. 06.

Carolina Herrera Good Girl Légère parfüm leírása
Összetétel

Úgy tartják önről, hogy több arca van? Mutassa meg mindegyiket! A Carolina Herrera Good Girl Légère Eau de Parfum megerősíti abban, hogy egyetlen olyan ok sem létezik, amiért egynél kellene maradnia. Legyen az, aki lenni akar. Legyen éjjel és nappal is femme fatale.

  • nappal és esti alkalmakon is viselhető, keleties virágos illat
  • öntudatos, merész nőknek
  • a Carolina Herrera Good Girl könnyített változata

Az illat összetétele
Már a Good Girl Légère első jegyei is elbűvölik az érzékeit. Fejillatában zamatos mandarinnal bontakozik ki, majd eljön a fenséges főfogás, az ylang-ylang és a jázmin édes akkordjainak az ideje. Az illatkompozíció tökéletes harmóniájáról az Eau de Parfum alapját alkotó karamell és a tonkabab esszenciája gondoskodik.

Az illat története
A Good Girl Légère parfüm még a könnyített változatban sem váltott cipőt és megmaradt az ikonikus tűsarkú formájú üvegcse mellett. A Good Girl teljesen lakkozott változatától azonban egy kissé, vagyis a színek áramlásában különbözik.

Teljesen átlátszó orra egészen mélyen sötétkékbe megy át. A nappal éjszakába fordulását, valamint a „jó“ és a „rossz“ közötti átmenetet szimbolizálja. Az erőt jelképező aranyszínű sarka, a Good Girl sorozat üvegcséinek állandó részeként, változatlan maradt.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
mandarin
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
ylang-ylang, valódi jázmin (arab)
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
tonkabab, karamell
Az illat fajtája
orientális, virágos

Carolina Herrera a márkáról

„Felelősnek érzem magam napjaink nője iránt. Felelősséget, hogy magabiztosnak, modernnek, és többek között szépnek érezze magát“. Carolina Herrera venezuelai divattervezőnő szavai annak a márkának az eszmeiségét tükrözik, melyet 1980-ban ő hívott életre, és melynek saját nevét is kölcsönözte.

A nemzetközi kultúra és divat hatása alatt álló Carolina Herrera már kezdetektől kitűnt egyedülálló egyedi stílusával. Diana Vreeland, a Vogue legendás divatszerkesztőjének támogatásával debütált saját kollekciójával a New York-i Metropolitan Clubban, és elnyerte a kritikusok elismerését. Hamarosan Jacqueline és Caroline Kennedy, Laura Bush, idővel pedig Michelle Obama is az ő ruháit viselte.

Az első Carolina Herrera parfüm 1988. évi bemutatásával a márka sikeresen meghódította a parfümök világát. Nemsokára pedig a nevében a hőn szeretett Manhattan kerületre utaló Carolina Herrera 212 kollekcióval, továbbá a Carolina Herrera Good Girl és Bad Boy női és férfi parfümpárossal kápráztatta el a nagyközönséget. Ahogyan a márka többi parfümje, valamint maga a márka is, ezek is a luxust, eleganciát és az idők felettiséget testesítik meg.

Értékelés Carolina Herrera Good Girl Légère