Carolina HerreraGood Girl hajápolás hölgyeknek

1×
Carolina Herrera Good Girl hajápolás hölgyeknek
Carolina Herrera Good Girl hajápolás hölgyeknek
30 ml
15 860Ft

Raktáron | 52 866,67Ft / 100 ml, áfával | Kód: CHR03245
1
Express One Hungary
szerda 2021. 12. 01.
Személyes átvétel
csütörtök 2021. 12. 02.

Szívesen tesz a hajára is egy cseppet a kedvelt parfümjéből? Ez viszont csak fölöslegesen kiszárítja a hajat és megzavarja a struktúráját. A megoldás a kiváló Carolina Herrera Good Girl Good Girl haj illatosító. Csodálatosan átillatosítja a hajat anélkül, hogy károsítaná. Tökéletesen kiegészíti és intenzívebbé teszi az azonosnevű parfüm illatát.

Tulajdonságok:

  • támogatja az azonos kollekcióhoz tartozó illat intenzitását
  • a parfümmel együtt remek ajándék
  • kellemes illatúvá teszi a haját
  • nem szárítja ki a hajat
  • orientális-virágos illat

Használata:
Permetezze a hajára megfelelő távolságból.

Összetétel

Hatás
Fény és selymesség

„Felelősnek érzem magam napjaink nője iránt. Felelősséget, hogy magabiztosnak, modernnek, és többek között szépnek érezze magát“. Carolina Herrera venezuelai divattervezőnő szavai annak a márkának az eszmeiségét tükrözik, melyet 1980-ban ő hívott életre, és melynek saját nevét is kölcsönözte.

A nemzetközi kultúra és divat hatása alatt álló Carolina Herrera már kezdetektől kitűnt egyedülálló egyedi stílusával. Diana Vreeland, a Vogue legendás divatszerkesztőjének támogatásával debütált saját kollekciójával a New York-i Metropolitan Clubban, és elnyerte a kritikusok elismerését. Hamarosan Jacqueline és Caroline Kennedy, Laura Bush, idővel pedig Michelle Obama is az ő ruháit viselte.

Az első Carolina Herrera parfüm 1988. évi bemutatásával a márka sikeresen meghódította a parfümök világát. Nemsokára pedig a nevében a hőn szeretett Manhattan kerületre utaló Carolina Herrera 212 kollekcióval, továbbá a Carolina Herrera Good Girl és Bad Boy női és férfi parfümpárossal kápráztatta el a nagyközönséget. Ahogyan a márka többi parfümje, valamint maga a márka is, ezek is a luxust, eleganciát és az idők felettiséget testesítik meg.