Carolina HerreraGood Girl Eau de Parfum limitált kiadás hölgyeknek

Carolina Herrera Good Girl Eau de Parfum limitált kiadás hölgyeknek
Carolina Herrera Good Girl Eau de Parfum limitált kiadás hölgyeknek
Új
Ingyenes kiszállítás
Spóroljon
45 120Ft

Spóroljon 18%
80 ml
36 960Ft

Raktáron | 46 200,00Ft / 100 ml, áfával | Kód: CHR03506
1
Express One Hungary
kedd 2021. 12. 07.
Személyes átvétel
vasárnap 2021. 12. 05.

Soha többé ne hagyja elúszni a lehetőséget arra, hogy Ön legyen az est királynője. A női Carolina Herrera Good Girl eau de parfum pár pillanat alatt egy olyan sziporkázó lény szerepébe varázsolja, akinek senki sem képes ellenállni.

Összetétel

Az illat fajtája
aromás, virágos, fűszeres

„Felelősnek érzem magam napjaink nője iránt. Felelősséget, hogy magabiztosnak, modernnek, és többek között szépnek érezze magát“. Carolina Herrera venezuelai divattervezőnő szavai annak a márkának az eszmeiségét tükrözik, melyet 1980-ban ő hívott életre, és melynek saját nevét is kölcsönözte.

A nemzetközi kultúra és divat hatása alatt álló Carolina Herrera már kezdetektől kitűnt egyedülálló egyedi stílusával. Diana Vreeland, a Vogue legendás divatszerkesztőjének támogatásával debütált saját kollekciójával a New York-i Metropolitan Clubban, és elnyerte a kritikusok elismerését. Hamarosan Jacqueline és Caroline Kennedy, Laura Bush, idővel pedig Michelle Obama is az ő ruháit viselte.

Az első Carolina Herrera parfüm 1988. évi bemutatásával a márka sikeresen meghódította a parfümök világát. Nemsokára pedig a nevében a hőn szeretett Manhattan kerületre utaló Carolina Herrera 212 kollekcióval, továbbá a Carolina Herrera Good Girl és Bad Boy női és férfi parfümpárossal kápráztatta el a nagyközönséget. Ahogyan a márka többi parfümje, valamint maga a márka is, ezek is a luxust, eleganciát és az idők felettiséget testesítik meg.